Zzz

Jag har sovit som en bajskorv inatt.. varmt.. trångt.. många uppvak och hostig och snorig.. usch!

Frank somnade för en sovstund vid 17.. men sen var han så trött så han ville ammas och sova vidare, kunde inte då väcka honom för natt sömnen sen utan han fick sova vidare.. det resulterade ju i att han vaknade upp flera gånger på natten för att vrida och vända sig och sparka och ammas.. och bytte hans blöja 2 gånger för att han låg vaken och behövde få komma upp en snabbis.. sen lyckades jag iaf få han att somna om. Men nästa gång han vaknade upp så spydde han i sängen så det rann ner till mig vid armhålan.. efter att ha torkat och lagt en handduk under oss så spydde han igen.. då var klockan 06 och jag kände nej nu får de vara nog. Stackarn är väl pigg medan de enda jag vill är att somna! Det var ovärt att väcka älsklingen för hjälp då det inte fanns något han kunde hjälpt mig med.. för när jag byter Franks blöja så är ju jag redan vaken och oftast kissnödig själv då så jag behöver gå upp.. Simon skulle ändå iväg vid 06.30 för att gå på en truck kurs så ville inte att han skulle va så trött när de var jobb för han. Hade jag inte ammat så hade vi nog delat på det på ett helt annat sätt och vanligtvis är det inte så jobbigt men när man är sjuk och ligger med snuva, andnöd och hosta samt en släng av feber då vill man bara sova!

Lyckades iaf amma honom till sömns en sista gång så vid 8 nu fick jag lov att stiga upp med oss. ... .

Idag blir det inte många knop. Ska bli frisk.

Ska sätta ihop vår nya barnvagn som vi fått hem i ett samarbete. Samt ta en promenad , behöver få frisk luft och lite aktivitet.. men en lugn sådan får det bli, ikväll blir det nog Manchester United och pizza :)

 

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Usch stackars er... att inte få sova är såå jobbigt! Mina barn börjar bli större nu (7 och 9) så att få "tillbaka" sin sömn är underbart ! Samtidigt är den tiden som ni har nu, så underbar. Den tiden när barnen är små och verkligen "behöver" oss kommer ju liksom inte tillbaka. Så njut Puss och kram Karin
Lotta
,
Kämpa., här har det också ammats hela natten.. Sova 2 h sen amma, sova 2 h sen amma.. Tur att ungen är så söt