Yrkeshögskola

En väldigt härlig dag med promenad, kompishäng, bebismys, lunch, promenad och matlagning av husmanskost (pannbiffar, gräddsås och potatis).
Ny mössa, Mini Rodini 399:- ☝

Fick en goood tanke efter träffen med mina vänner, att kanske söka sig till en yrkeshögskola! Som offentlig inhandlare/uppköpare.

Så nu sitter jag och letar yrkeshögskolor i Västerås eller Stockholm. MEN hittar typ bara för uppstart Hösten 2018... vet någon om det finns någon bra med start januari eller om ni har någon att rekommendera? Vill ha bra innehåll i kursen så det är viktigt med. :) tipsa gärna! Nya vägar öppnas om man bara vägar öppna dörren inser jag.. kanske man ska börja plugga snart då!

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Jag tror det är samma som när man söker till universitetet.. Sista ansökningsdag för att börja till våren var 15 oktober.. För att söka till hösten är sista ansökningsdag 15 april.. Lycka till..
Sis
,
Ansökan för utbildning som börjar i januari lär vara stängd. Så du får nog vänta tills i vår och söka till hösten.
Sara
,
Hej, läser själv till inköpare/upphandlare i västerås. Hittade denna utbildning i sthlm som verkar ha start i jan - Frans Schartaus Handelsinstitut. Mvh Sara
viktoriabergh
,
Tack! Ja som jag skrev inhandlare/uppköpare är jag intresserad av 😊 men den skolan du gick kanske inte har den utbildningen.. kan kika! Tack! ❤️
viktoriabergh
,
Jaha kanon! Tack 😊! Ska kolla upp detta. Kram
viktoriabergh
,
Tack tack! 😊
viktoriabergh
,
Ja jag för göra det!
viktoriabergh
,
Åh vad spännande hur upplever du utbildningen? Ja är livrädd för att det ska vara för svårt. Har också funderat på Västerås samt den utbildningen som du nu skickade, är varan orolig att den har ett sämre kursinnehåll. Har ju noll koll men verkar inte innehålla så mycket juridik i denna i Sthlm? 😊 kram!
Lotta
,
Förlåt! Jag missade helt de i texten. Haha!! Lycka till 😊 stadsmissionen har bara inom det sociala!! Inköpare vet jag Sundsvall och Stockholm två som gått och båda supernöjda 😊
Sara
,
Jag tycker att utbildningen är superkul än sålänge. I företagsekonomin som vi läste var det mycket matte vilket är svårt om det var länge sen man läste men kurserna är intressanta. I upphandlingskursen är det ganska mkt juridik och sen läser vi agfärsjuridik år 2. Vi kommer ha praktik större delen av 2 a året. Upplever amars inte att det är särskilt svår utbildning och de som gick ut nu i somras sa likadant. Hoppas du hittar en rolig och lärorik utbildning. Lycka till!