Weekend vibes

Gårdagen (lördag) blev inte som tänkt! Men otroligt bra ändå. Min plan var att umgås med familjen, hitta på en utflykt! Men fick då veta att älsklingen skulle till sin bror 2 gator bort från oss och lägga en altangrund med flytspackling.
Så vi tog oss dit med för att hänga och hjälpa till! Det slutade med att jag fick hjälpa älsklingen att lägga spacklet! Skoj att få vara involverad i det han gör dag ut och dag in. Vandra runt i geggamoja med gummistövlar och skita ner sig lite. Skoj ju!

Förutom det så tog jag tag i deras gräsmatta som var täckt i maskroser och tistlar! Varför är det alltid roligare att jobba och fixa hos andra?
Hur som så blev det fint och dom blev glada över min arbetsinsats ;)

Före - Efter

Ytan som jag och babypapa la tillsammans! 🤪

På kvällen gick jag ut och plockade in lite bubbar efter hämtmaten från vårt favorit thaiställe.

Idag SÖNDAG:

Idag kom vår utflykt som jag längtat efter! Vi checkade av Morrarön från semesterlistan jag la upp här för en vecka sen ungefär!

Där spelade vi fotbollsgolf! Det var inte kul i början för Frank var supertrött och gnällde och grinade över allt och inget.. men sen vände det! Han trodde att han vann varje bana då han kom först till hål. Även om det var ca 100 sparkar dit 😂. Älskling. ❤️

Vi tog en lunch på hamnkafét i Enköping efteråt och grabbarna åt även en glass på torget. Jag blev faktiskt riktigt sugen jag med! Men nej. Jag ska klara 1 år som godis & fika fri! 🙌🏼 snart så!

Resten av dagen så har vi slappat, handlat, städat, hälsat på kossorna och fixat bort massa blad och ogräs i jordgubsslannet! :) när barnen somnade för natten sen så dukade vi fram plockmat som middag! Mysigt att få äta middag i lugn och ro senare på kvällen. Vi kikade på en ståupp show under tiden men ska nu krypa ner till sängs./

Egentid behöver inte vara komplicerad! Det finns ju mycket att hitta på i sitt egna hem på tu man hand! :)

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Alltså vad är det för gott som du har på tallriken med tomater 😊
Viktoriabergh
Viktoriabergh,
Det är tomater, mozzarella & rödlök med flingsalt & svartpeppar över ringlat med citronolivolja på! Voilà
nouw.com/viktoriabergh