Weekend update

Herregud vad dagarna springer iväg.. och ni vet när man ska iväg på resa så har man alltid så himla mycket och fixa med inför! Å värre blir det sen man fick småbarn!

Jag skulle hinna fixa håret i helgen, köra ett träningspass som jag hade bokat in mig på, tvätta upp kläder, fixa iordning hemmet, shoppa blöjor & nödvändigheter, komplettera sommargarderoben med UV dressar, åka till skräddaren för att sy upp klänning osv!! Listan var lång! Därav min saknad här inne.

En glad och trött mamma! Mindre nöjd bebis dock
Mama crossfit är sååå kul!
Håret då! Ja jag kan säga som såhär... det är skillnad på frisör, och frisör... jisses Amalia! Jag fick en akuttid hos Frida i Uppsala, en supersöt tjej som snällt tog sig an mitt kaotiska hår 17.00 en fredagkväll.. och kväll blev det! Vi höll på till 22.00 och vilken skillnad det blev! En sådan förbättring och ett jämnt och fint utgångsläge nu istället för det hemska resultatet jag fick hos första frisören... (något som jag kunde gjort bättre själv rent ut sagt) nu längtar jag redan till nästa besök om någon månad då vi kommer kunna ljusa upp det mer och skapa den där lite mer beiga/kalla nyansen som förhoppningsvis kommer nära min egna naturliga hårfärg.. men det lär vi se nu när håret börjar växa ut:)

Här i den snygga svampmössan för att med en C-vitamin berikad avfärgning få bort nyanseringen som frisören dagen innan hade lagt.. hon hade tydligen blekt mitt hår också!!! ”som en avfärgning”
därav såg jag ut såhär i håret efter avfärgningen! Helt knallgul i utväxt och längder!
Här la Frida massvis med supertunna slingor.
Amma lite under tiden.. alltså Ralf! Vilken bebis! Hur snäll och go som helst! Han var med mig där i 5h!!!! Han sov totalt 10minuter av denna tiden och resterande av tiden så var han knäpptyst och nöjd! Jag hade han i famnen, i vagnen, ammade, bytte kissblöja osv.. så att ha med han på sådana här saker är en barnlek! ☺️

Här är håret när jag fotade hemma på natten inne i badrummet! Så nöjd men som sagt inte den nyansen jag har som målbild!
Å här kan ni se på bilden till vänster hur det såg ut när jag hade kommit från första frisören - till den högra bilden efter att Frida har gjort sitt fantastiska jobb!
Ralf var helt slut som hållit sig vaken med mig hos frissan hela kvällen innan, så han sov med endast 1 uppvak på hela natten!!!! Halleluja!

Gillar

Kommentarer

Nathalie
,
Wow vilken bebis som stod ut, ha ha Imorgon är det min första gång som jag tar med mig bebis till frisören (a 4 månader) är supernervös ! Men frisören är väl förberedd och jag hoppas att vi fixar det ☺️ Fin blev du i håret!
viktoriabergh
,
Hahah vet sjukt! Ralf är en sort för sig själv ja dååååsåå hur gick besöket?? Bra va? tack!!