Virvelvind

Oj, min kära sambo är för rolig! 

Jag har gått och fixat och dolat här hemma med att rensa saker som ska skänkas och diverse grejer att kasta och självklart packat ner massvis. (13) kartonger för att vara exakt. 

I mitt lilla huvud så tänkte jag: Ja då är det väl bara ca 5 kartonger till som ska ner och så är allt packat... HUR FAN TÄNKTE JAG??

HAHAHAHAHA.

Så nu efter ikväll så räknade jag upp till 30st kartonger!!!! Med dessa 30lådor senare så är vi ändå inte klara än. .. snacka om felberäkning..

Idag var det älsklingen som fick ett ryck och satte igång och vips så var hela hemmet nerpackat och färdigt (typ).. han är värre än mig när det kommer till rensning med, han kastade nästan allt vi hade tror ja.. glas, porslin, knivar, burkar, handdukar, lådor ja ALLT tamejfan!!! Så nu drog han iväg med ett fullt lass av skräp som ska kastas.. Det blir en sen kväll med andra ord! Thaimat serveras om 2h . Flyttlivet är härligt! Skönt att slippa gammalt skrot i nya huset iaf!! 

Gillar

Kommentarer

Lis
,
CA 1 kartong per kvm som ska flyttas kan man räkna med 😊
viktoriabergh
,
Oj så mycket! Då skulle vi egentligen ha ca 60 kartonger
Susanne,
Haha! Ja man har mer saker än man tror! Den 1 december flyttade vi från Växjö till Kil och flyttfirman vi anlitade sa att de räknade med ca 30 kartonger per person när man Skulle räkna ut antalet flyttkartonger ... jag typ skrattade åt dem och sa att så många har vi ALDRIG! Kanske 30 stycken ihop... Tror det slutade på runt 55 stycken... Haha och då gick inte allt jag tänkt ner i flyttlådor heller ... lycka till med flytten! Det är jobbigt när man är i det men skönt när man kommit på plats och extra roligt när man flyttar till något nytt ju Kramar
Susanneburman@blogspot.se