Vinlunch & avundsjuka?

Idag firade vi Jossan med en lunch tillsammans och ett kallt glas rosé! Perfekt att få vara mammaledig och samtidigt njuta av livet lite i vardagen sådär! Vardagslyx när det är som bäst! :) vi gjorde en halloumisallad med baguette till. Smarrigt!
Receptet finns i bloggen om ni söker på halloumi :)
Lilleman vaknade lagom till lunchen och skulle såklart käka samtidigt som sin mamma. Typiskt!

Här på kvällen sen så blev jag ensam med nattning.. och senaste veckorna tycker jag så har vi nästan varje dag kämpat med nattningen av Frank. Känns som att det grundar sig i någon avundsjuka på lillebror som nu är mer vaken på kvällstid och vi gissar på att Frank då ser oss 3 och känner sig ensam och utanför eftersom han då tvingas sova själv i sitt rum så kanske han blir ledsen.

Vi försöker ge han kärlek och närhet men det är ju extra svårt när man har lillebror fast vid bröstet.. idag fick jag sitta i franks säng, samtidigt som jag ammade och kliade Frank på benen.. sen kräktes lillebror över sig och då behövde jag ju gå ut för att fixa... efter kommer då Frank och ska vara med! ( = börja om från början)

Då skulle han ha kvällsmat osv osv osv.. man blir tokig! Man vill ju inte bråka om nattningen vaaaarje dag. Varje dag gråter han och säger att han absolut INTE ska sova. Så påfrestande! Har ni någon bra metod om ni varit i liknande sits? Hur bryter man mönstret med detta.. ❤️ Tipsa gärna!

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
,
Hej! Jag har samlat dom inläggen under en kategori som heter projekt somna själv lycka till!
viktoriabergh
,
Håller med om mutning. Nu får Simon ligga på golvet så han somnar och de kanske vänder snart ☺️ Han vill ha oss nära så vi får ju bekräfta det. Kram!
IP: 82.99.3.229