Vilodag med shopping och sushi.

Började dagen med en lång Pw idag då mamma träningen inte går på onsdagar, så jag har en dag mitt i veckan för återhämtning!

Sen åkte vi mot barnspecialisten för att se över Ralfs tunga! Om den var för kort pga hans dåliga amningsteknik (han tappar vakuumet när han äter och på så vis sväljer mycket luft) men senaste veckan/veckorna så har han blivit mycket bättre faktiskt så besöket kändes lite ovärt men bra att konstatera att allt ändå såg bra ut! Kan mer bero på att jag har mycket mjölk, ett tips är att pumpa ur lite innan jag ammar om problemet kvarstår. :)
stackarn var så trött, han blev väckt av en träpinne i munnen och en läkare som undersökte honom han var ju för en gångsskull omöjlig att väcka där inne.

Därefter åkte vi mot Erikslunds köpcenter i Västerås, barnen fick nya kläder och jag köpte massa höstkläder till mig! Åh andra härligheter också.. tänkte visa er imorgon ;) jag unnade mig sushi till lunch
och hemma sen efter att ha nattat barnen tillsammans jag och älsklingen så beställde vi calzone som vi avnjöt i soffan framför tvn. Lite lillördagslyx sådär med hämtpizza!

Gillar

Kommentarer