Vila efter lunchen

det är perfekt att vila efter lunchen för då är vi alla 3 ganska trötta vi kollar lite tecknat sen somnar vi förhoppningsvis.. min kropp är ganska öm efter gårdagens massage! Hon körde på ganska hårt med armbågar, underarmar osv! Så man skulle behöva en massage på massagen ..

Vi har funderat på någon utflykt i veckan iaf och ni skrev både Similian och andra öar.. så kanske blir en dagstur till några öar! Vore kul att se något när vi ändå är här i lugna Khao lak. :)

Gillar

Kommentarer

Fanny
,
Hej! Vi var i khao Lak för en månad sen ca och då tog vi en tripp till surin Island, alla bolag vi pratade med rekommenderade surin istället för similan eftersom similan tyvärr blivit så överturistat vi bokade med ett bolag som hette Love Andaman så var super bra!! Då ingick frukost, lunch, snacks, läsk och vatten och senare glass och enklare kvällsmat när man kom hem. Nu var detta förvisso en snorkling tur så vet inte skillnaden riktigt om man inte ska snorkla. Så vacker Ö. Bara ett tips! Kan varmt även rekommendera att åka till ett sköldpadds welfare Som finns bara någon km utanför khao lak där dom räddar små sköldpaddor från havet och sedan när dom är tillräcklig stora för att klara sig själva så släpper dom ut dom tills havs igen. Verkligen jätte mysigt ställe där man fick komma nära sköldpaddorna och se vilket engagemang dom har för att rädda dessa. Ha en underbar resa!!
viktoriabergh
,
Tack snälla!! Ditt tips tog vi och bokade resa dit:) vi reser imorgon. Tack snälla för att du delade med dig.