Vi väljer Neutral ♡

(I samarbete med Neutral)

Vi har i vår familj både allergier och känslig hy... Frank har alltid lidit av lite utslag som kommit och gått och först när vi bytte ut vårt tvättmedel innehållande parfymer till Neutrals parfymfria produkter rekommenderad av Astma och Allergiförbundet så insåg vi att det var där mycket av problemet hade legat! För huden har blivit så mycket bättre nu för honom sen vi bytte till Neutral

Vi har länge trott att det varit allergier som legat till grund för alla utslag, men inte hittat något sammanhang.

Vi vet endast att han har en känslig hy och vi misstänker atopiska exem! Därför är parfym/färgämnes fria tvätt- & sköljmedel superviktigt hemma hos oss. Vi märker direkt om han har på sig otvättade nya kläder för då kommer utslagen som ett brev på posten.

Därför passar Neutrals produkter oss superbra!! Dom är både fria från parfymer och färgämnen för att minimera risken för allergier så de är bra även för dom som inte har problemen så att säga. För att förebygga uppkomst av allergi!

Vi brukar tvätta allting i Neutrals produkter alltså även våra kläder, för även jag kan känna av klåda på benen osv när jag råkat tvätta med produkter innehållande parfym. Så det var ändå bra att man fick barn så att man började tänka till lite kring den biten, det är ju lätt hänt att man bara kör på som man alltid gjort och kanske missar att parfymfria tvättmedel är skonsammare för huden! Därför väljer vi det alternativet numera :)

Neutral har tvättmedel i både pulver, flytande och kapslar, min favorit har blivit kapsel! Så enkelt att veta rätt dosering på så vis, jag tar alltid för mycket pulver annars!! Men även den flytande är smidig!

högen av tvätt hemma hos oss! Det känns som att tvättkorgen aldrig står halvtom .

Deras sköljmedel funkar superbra och gör handdukarna och sängkläderna sådär härligt mjuka! Det tar dessutom bort det elektriska om du vet med dig att du brukar ha plagg som blir så med sköljmedel.

Gillar

Kommentarer

Sarah
,
Har letat ihjäl mig efter neutrals tvättkapslar, var köper du de?
viktoriabergh
,
Man kan beställa SUPERSmidigt från apotea. Fri frakt! Och billigt 😉
Malin
,
Jag började att använda Neutrals tvättmedel för ca 10 år sedan då jag fick min 1:a son. Har fortsatt med det och är så nöjd. Jag tycker att vissa tvättmedel luktar så starkt och det vill jag inte använda till mina barns kläder, inte heller till dom vuxnas kläder.