Vi har köpt hus!!!!

Vi har blivit husägare!!!! Det känns så mäktigt, detta har varit en pågående stress nu under hela maj månad och lagom till min födelsedag så blev försäljningen av vårt radhus klart och alla kontrakt är nu påskrivna!! Vi är väldigt glada och detta känns riktigt stort. Vi har köpt en nyproduktionsvilla i Skolsta där vi kommer ha 3min promenad till förskolan där Frank har fått plats redan. Känns fantastiskt att ha sååå nära dit nu när vi snart pendlat ungefär 2h varje dag för att hämta och lämna han. Förskolan ute i sparrsätra har varit superbra så det kommer kännas trist att byta men vi har hört vääääldigt gott om vår nya förskola Paletten av förskollärarna där Frank är nu. :)

Huset är 92kvm alltså ett stort badrum blir vi av med om man jämför med vårt radhus nu. Men istället får vi en groventré in till tvättstugan och ett garage på 48kvm där det finns både förråd och toalett med dusch. Så i badrummet inne i huset ska vi sätta in badkar.

Vi kommer ha en walk in closet i vårt sovrum sen kommer det finnas 2 sovrum till ett till Frank och ett gästrum. Datarummet kanske hamnar ute i garaget då det finns 2 avdelade rum där inne.

Vi får egen tomt på ca 850kvm där de kommer bygga altan på ca 50kvm och rullad gräsmatta.

Huset kommer ha tegel färgat tak och målas i en ljusgrå/sandig nyans med vita knutar. Annars ser huset ut som på bilden.

Sa jag att vi är glada?? Vilken milstolpe i livet, friliggande villa med egen tomt. Wow ♡ tack till familj och vänner som peppat och stöttat oss i denna resa. Inflytt sker 29 JUNI
såhär ser det ut för tillfället.. :)

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Paletten har ett väldigt gott rykte i stan 😊 Hoppas ni kommer trivas och lycka till till Frank på nya fsk
Elin
,
GRATTIS! ska själv flytta snart! Så undrar vart är er runda rosé spegeln ifrån?
viktoriabergh
,
tack! från AYTM 😃
viktoriabergh
,
åh tack snälla! vad roligt att höra 😃 kram!