Vi har fått möss!!!!!!

Så jävla äckligt!!! I skrivandes stund så hade vi precis en mus som fastnade i fällan på vinden!! Ja ni läste rätt! FY

i torsdags så kom teknikern hit för att kolla varför vårt fibernät inte funkade överhuvudtaget. Det visade sig alltså att en gnagare har tagit sig hela vägen in i vårt elskåp där vi har internet. Via väggen i klädkammaren vid vårt sovrum! Usch ryser när jag skriver... där har denna gnagare käkat upp kablarna till fibern osv! Så allt var ju paj inne i skåpet!! Som tur var så gick det att fixa enkelt med att dra fram ny kabel och svetsa.. men problemet med att det kan hända igen kvarstod ju!!

Så älsklingen åkte och köpte de bästa musfällorna och hela helgen har nu gått ut på att jaga möss! Frank har tyckt att detta varit sjukt spännande även om det är riktigt tragiskt att man ska behöva ta död på dessa små oskyldiga liven så är det ju livsfarligt för oss om de skulle börja gnaga på elkablarna för då kan det börja brinna i innerväggarna hos oss! Men det känns ju såååå jobbigt att vi nu har fått in dessa i huset! (Som tur är bara uppe på vinden & den väggen) men ja alltså UH, tycker det är äckligt och läskigt på samma gång.
R.i.p

Tur att man har en man i huset som vågar röra fällorna och slänga ut mössen.. vi har hört dom springa och gnaga och vi har hört alla 3 gånger när smällorna slagit igen! Sååå hemskt!

Ryser*

får verkligen hålla tummarna att vi slipper hålla på med det här projektet hela vintern!!! Trodde att vi var besparade sånt här med helt nybyggt hus men nej dom tar sig in genom allt!

Gillar

Kommentarer

Elin
,
Sätt upp musnät under husfasaden!
Therese
,
Samma här, hela helgen har gått åt att kolla fällorna i köket av barnen. Till sist tog vi den igår De är söta men ack så äckligt att ha dem i huset.
Therese
IP: 82.99.3.229