Vi är tillbaka!

Åh sååå glad jag är att vi alla är friska nu!

I torsdags så vände allting.. Ralf sov som en gud och jag var mer än nöjd efter en sådan bra natt där jag fick ta igen förlorad sömn från 3 veckor av stökiga nätter. Har liksom glömt bort hur en ”vanlig” natt ska vara.. ca 4 uppvak men där nappen stoppades in och han lätt somnade om! Plus bara 2 amningar från läggdags till morgon. Så Skönt!!

Fick träna igår och det kändes väldigt bra att få igång kroppen igen! Underbar känsla när passet är avslutat! Jag kunde ta mig en lunch på middagsresterna när Ralf sov. Simon gjorde världens godaste köttfärssås! (Tror hemligheten var lite rödvin i) Mums!!!
Ett kilo parmesan på också!

Igår eftermiddag fick vi även lite små panik då vi sålde bäddsoffan snabbare än väntat! & eftersom min pappa med fru kommer i helgen så var vi ju tvungna att snabbt köpa ny säng dit in så att dom har någonstans att sova! Vi hade tänkt oss en grå dagbädd från Ikea:
men med tanke på priset så ville jag komma över en begagnad! Men det kom aldrig upp en grå på begagnatmarknaden så vi fick snällt köpa en ny säng direkt från Ikea istället!

Den skruvade Simon upp igårkväll medan jag började måla om i gästrummet/Ralfs rum (samma färg som i Franks rum) muskotnöt från Jotun. Åh klockan 7 imorse började jag med målningen igen!

Innan vi behövde åka iväg till mama crossfiten, träna ett pass sen hem igen för lunch och avsluta målningen! Lite bökigt med 2 barn att måla men det löste sig ;)
Nu är rummet färdigt och jag ska snart gå och dra bort maskeringstejpen! Glad att rummet börjar bli mer Ralfs rum och anpassat efter honom. Han kommer ju få dagbädden som sin säng när han kan ha den och samtidigt har vi en plats att erbjuda gästerna då den bäddas ut till 160. Dessutom kan jag sova där inne när nätterna blir stökiga :)

Gillar

Kommentarer

Tina
,
Har också den sängen till min son! Har skruvat dit en sån stödbräda från Ikea också, funkat hur bra som helst Sen är den ju fin också Trevlig helg!
viktoriabergh
,
Åh också tänkt köpa det sen när det blir dags för att han ska sova i den! Så det finns på Ikea alltså? Toppen!☺️