Veckans start

Raffe på väg till träningen med mamma.
Den här veckan startade bra, träningspass på mama crossfit! Sen hade jag lite bråttom eftersom vi skulle få städ hemma vid 11 ca så jag ville hinna hem och packa ihop för att åka till Uppsala. Jag mötte upp en tjej där för att köpa ett par begagnade vinterskor. 90:- ser ut att vara helt nya! Kanonbra :)
Väl i Uppsala så besökte jag köpcentret Gränbystaden för lite komplettering av barnens garderober. Pyjamas behövdes! Men innan det så käkade jag sushi!
Dessa fina plagg fick följa med! Hur skönt att starta veckan med träning och ett rent hem!? Bästa känslan! Dock så känns det som den där förkylning aldrig riktigt bryter ut! Hur ska man göra... hoppas den går över och inte kommer som en rejäl käftsmäll! Hade egentligen ett frukostevent att åka på imorse men kände igår att jag inte skulle orka pga kroppen kändes slut! Dock har jag mått bättre idag! Mycket bättre än vad jag hade väntat så hoppas det fortsätter att gå åt rätt håll! ☺️

Idag blir det hemmamys med lite middag här snart och sen ska jag inviga mitt nya schampo balsam till duschen ikväll innan jag ska krypa upp i soffan och se bachelor!
Köpte dessa då jag blev så besviken av mina andra nya som jag köpte från ABBA. Helt värdelösa produkter där håret blev fetare efter duschen än innan! Så nu hoppas jag att dessa från Joico är bättre! Någon som testat?

Gillar

Kommentarer

Angelica
,
Älskar Joico, särskilt deras silver schampo och blonde life balsam, men har även produkterna du visar. Håret känns alltid rent och friskt och doftar alldeles lagom!
viktoriabergh
,
Åh instämmer verkligen!! Efter första tvätten så känns håret sådär lagom doftande, fräsch doft av nytvättat och lent och härligt blev håret! Så nöjd
Cajsa
,
Joico är superbra! jag har k-pack och märker direkt på håret om jag byter från det till något annat. Hoppas du blir lika nöjd
viktoriabergh
,
Åh jag är SÅ nöjd. Bästa ju!
Jenny
,
Du måste testa Redkens Extreme serie!! Superbra för hår som har behandlats och behöver återfuktning! Det tynger inte ner utan håret blir så lent, fint och framförallt rent!!
viktoriabergh
,
Åh tack för tips!!