Veckans planer

Denna veckan har jag många planer!

Imorgon
ska jag och Frank åka hem till Minna för att äntligen få träffa hennes lilla bebis och mysa! ♡ måste även köpa present till pappa.

onsdag tar jag tåget till Karlstad för att fira lilljul med mormor, min syster och mamma då vi inte kommer ses på julafton. Samtidigt firar vi pappa som fyller år! Ska även träffa lite vänner. Det ska bli så kul att få hänga med familjen och vännerna igen jag tar självklart med mig vår lille bebis och sover första natten borta från Älsklingen! Men det kommer vi greja galant :) vi åker hem på torsdag eftermiddag.

fredag händer det grejer!!! Då skriver vi nämligen kontrakt för radhuset! så spännande! Efter detta så åker jag och hälsar på Juli och lilla Olivia! Mycket bebis träffar nu men det är ju så mysigt :)

Helgen har vi inte planerat än men jag tänkte koka knäck och chokladkola någon dag i helgen samt kanske ta mig iväg till gymmet för första gången efter förlossningen! :)
  • Postad i: vardag

Gillar

Kommentarer

Viktoria Bergh
,
Absolut!! Det ska jag göra 😊 kan lägga upp lite olika pass för mamma kroppen:)/ gravid
Vera,
Hej, kmr du gymma med bebisen då? Funderar på att gymma jag med men är osäker om jag ska eller inte då jag har en liten bebis .. men kan inte du lägga tränings pass hemma för rumpa och mage? 😊
vera