Veckans händelser

Skulle ha uppdaterat er igår om dagarna här hemma men kunde inte lägga upp några bilder pga tekniska problem.. så ni får en update nu.

Vi har bara hängt här hemma nu i veckan med lite nystart över kosten och fokus hälsan. Tack för alla fina peppande meddelanden om kroppen osv men nu vill jag nog försöka ge kroppen något bättre bränsle än vad jag matat den med hittills.. det går inte leva på godis och skräpmat i flera månader..

hemmaträning är enkelt att få till när man har en liten bebis och en stor bebis ;) Frank var med mig och tränade både i måndags och tisdags! Så roligt☺️
”Som mamma”

försöker starta dagen med en bra frukost, protein, fibrer, fett & kolhydrater. :)
denna lilla sötnosen har velat amma mer än vanligt så vi har myst! Älskar dessa stunder när vi kan titta på varandra länge länge..
Frank har försökt leka med Ralf också som nu kan ge oss både leenden och skratt men mest häähää, inget sånt där asgarv som Frank hade när han var bebis.

Sen i måndags så slirade jag om till denna ljuvliga klänning från Zara
Vi skulle åka med båten över från Härjarö till Birka-ön. Sveriges äldsta ö, där vikingarna hade en viktig handelspunkt. Så taggad på den resan!! MEN men min amningshjärna (om man får skylla på något) hade memorerat ankomsttiden 14.00 som avgångstid!!! Så på väg mot hamnen & båten så kikar jag på biljetterna och inser missen!! Vi har ju chillat hemma hela dagen i väntan på båten när den egentligen gick 12.45!!!!! Åh så besviken och ledsen jag blev!! Grät som ett barn.. det blev istället storhandling på Ica maxi med båda barnen medan Simon drog igång mer staketbygge här hemma.
Sååå fint blir det!! Älskar att jag har en sådan händig man! Inte alla som får ha den lyxen

Gillar

Kommentarer