Vecka 15

Vi klev in i vecka 15 idag och magen växer för varje dag som går.. jag känner att det är dags att shoppa lite mammakläder! :) vägrar gå i magtröjor och i endast 1 par byxor i 9mån.. nä fy. Ska detta bli min sista graviditet så kan jag ändå lägga lite pengar på att få se OK ut. :)

Tipsar om asos!! Ska beställa därifrån & H&M såklart..

Måendet: jag är ju lika illamående som jag var i början och kräks då och då... men det är bara att hålla ut.

Jag har även nyligen fått foglossning :( så det känns lite kämpigt med promenader men ska försöka ändå! Hoppas det inte blir värre!

Känner mig även lite svullen i underlivet.. beror nog mest på den ökade blodmängden i kroppen.

Lite ont i ryggen och får hela tiden tänka på hur jag står går och ligger för att det inte ska bli värre.

Nu känner jag även bebisen!!! Små rörelser men inte något supertydligt sparkande, mer som tryck och rörelser! :) så mysigt! Väntar in den där ordentliga sparken, när kom den för er med barn nr 2?
Magen är dessutom lägre än så länge än sist, känns som att magen är mest synlig under naveln och nedåt. Sen har jag väntat in linnea nigra den där hormonranden som jag hade med Frank! Minns dock inte när den började komma sist..

Jag har inga cravings men just nu funkar inte stark mat eller fet/gräddig mat så bra. Därför har vi kunnat äta lite nyttigare den här veckan:)

Nu när jag frisknat till så tänkte jag även börja med gravidyoga.. sats online har ett färdigt pass som jag ska köra efter! Så smart

Jag är dessutom mindre hormonell! Förut så kände jag mig ju så lättretlig och arg men nu är jag ändå mer glad och positiv! Så skönt!!!
här syns magen tydligt nedtill. Lägg märke till Frank med hahah!

Gillar

Kommentarer

Caroline
,
Så fin med bebismagen!! ⭐️är själv sugen på nr 2 måste bara övertala min man med ett tips är att zara har börjat med mammakläder, iaf på deras hemsida 😊
Tilda
,
Nyfiken på vad du tror de blir, pojke eller flicka? Sen lutar de åt något kön som du hoppas lite extra på?:) Kram
Tina
,
Vill tipsa om att träning i vatten är jättebra när man har foglossning. Hade jätteproblem med foglossning under min graviditet och var sjukskriven pga detta, kunde inte promenera. Men i vatten kände jag inte av det alls. Ett litet tips om det blir värre men du ändå vill hålla igång. Skaffa även ett foglossningsbälte, det kan du få av fysioterapeut
viktoriabergh
,
Tack! Har bokat tid hos läkaren så får se sen om de blir sjukgymnast med. Men vatten träning & bälte lät smart. Tack!!!
viktoriabergh
,
Flicka har jag börjat tro nu ju mer tiden går faktiskt.. hoppas nog på kille för att de känns tryggt. Men tjej vore också kul! Lite nytt oså
viktoriabergh
,
Tack snälla! Hahah ja de där kommer nog när det kommer . Jag tyckte inte att jag hittade ett enda plagg som föll mig i smaken. Men tack för tipset! Smaken är som baken 😉 kram!!