Vecka 13

Pjuhhh.. nu kan man pusta ut! Nu har missfallsrisken minskat drastiskt.. Men nej, jag känner inte att jag kan pusta ut ändå! Jag vill se hjärtat slå på skärmen och få höra att allt ser fint ut innan jag kan pusta ut.. tycker det är synd att alla gravida inte erbjuds ett tidigt ultraljud! Därav en av anledningarna till KUB testet som vi ska på den 9/11. :)

Annars så mår jag ganska lika med illamåendet osv.. Jag hade ju smärta i ryggen som försvann tur nog!

Jag har dock känt mig lite mer orkeslös och med fler spänningar i kroppen, jag känner att det drar lite i magen då och då samt att det blir som ett tryck över bröstet nästan.. lite tyngre andning... Jag antar att detta är för att kroppen håller på att jobba så mycket! :)

Jag har även känt mig väldigt gasig (ni som är gravida kanske vet vad jag talar om där) .. samt ojämn i toalettbesöken, ibland får man springa och ibland är det totalt stopp i kistan. Ett tecken på tarmarna som rör sig och detta problem är ju väldigt vanligt i graviditeten.

Magen har poppat nu det senaste och jag har även kula på morgonen nu.. inte bara på kvällen efter all mat;)

Lusten för sex har varit nästan som bortblåst men det börjar kännas mer välkomnande igen med lite myspys ;) vill bara förtydliga att detta är helt normalt! Det får vara såhär med sexet! Det går i perioder..

Nu längtar jag bara efter att få se på ultraljudet.. Så att det blir mer verkligt! Jag har inte köpt något till bebis än och vill nog kanske veta kön först också innan jag shoppar den här gången :)

Jag börjar ana rörelser i magen men tvivlar på att jag kan ha känt något såhär tidigt!? Det har som sagt inte varit något tydligt men man längtar till den där ordentliga rörelsen i magen. Jag tror det kommer tidigare denna gången! Förra gången med Frank i magen så kom sparken/rörelsen nog i vecka 16/17 tror jag!

Hur kände/känner ni er kring denna vecka?
2 bilder på magen

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
,
Åh Känner också igen det där med illamåendet mer mot em/kväll! Och morgon då . Mitt på dagen är nog bäst nu. Usch för blodsockerfall! Hade det mycket sist .. Ja jag tycker att det är viktigt att lyfta den naturliga delen av sex och relationer så man inte känner sig ensam och konstig! ♡♡ jaaa! Heja oss UL
viktoriabergh
,
Men oj vad sjukt!!! Vilken glad överraskning!!! hihi häftigt ändå!! Grattis till er och den lilla tjejen i magen. ♡
viktoriabergh
,
Men tack rara! Åh lyckost att bli kvitt det iaf!! Man känner sig mer sjuk än gravid.. tacksam att magen börjar komma iaf 😊 hih. Precis! Lycka till där på ul ♡♡♡
viktoriabergh
,
Ja gud jag kanske är ute och cyklar! Man blir så vimsig .. det ska nog gå bra!! Synd att jag inte fick tidigare då 😟(( vill se nu.. 1vecka att vänta
viktoriabergh
,
Ja jag har nog bara tänkt fel! kändes tidigt men lyckost dom som får tidigt!!
viktoriabergh
,
Tack snälla du! ♡ wow häftigt. Tycker de är svårt att avgöra om de är fosterrörelser eller tarmarna;) får känna efter mer noga. Kram !!!
viktoriabergh
,
Ja jo men precis! Åh igenkänning där! Så dåligt som man mår så står ttvärr träning långt ner på listan.. vill också börja komma igång!! Ska iaf försöka gå mer promenader haha ja jag tror också att man lagt på sig lite extra men de är gött!! Som det ska vara 😉 kram!!
Therese
,
Tror på en pojke jag! lycka till med allt!
Linn
,
Vilket är ditt bf datum?☺️
viktoriabergh
,
Just nu 15maj men kan ju ändras vid ul:)