Vårväder

vilken knasig dag.. snö, sol, moln och mer snö! Efter en natt med många uppvak så inser jag nu att Frank sover bättre själv. Så fort jag la mig bredvid honom i vår säng så började han vrida och vända på sig och så såg resten av natten ut.. uppvak efter uppvak. Så inatt ska han få sova i sin säng! Tänkte amma i sängen först och sen när han somnat ordentligt bära över honom till sin säng. Får se hur detta går! Men känns bäst för oss alla. ♡

Jag tänkte först ta en dag inomhus då nattens brist på sömn och vädret inte gjorde mig så pigg.. men tänkte att drömkroppen kommer inte gratis och eftersom min rumpa och hållning börjar försvinna så tog jag mig till gymmet ändå!

Sådant bra pass jag fick till! Benböj, raka mark, höftlyft, sido kickbacks och lite bålträning som avslut. Sen gick jag över på rygg.. rodd i Smith maskinen, sittande rodd med fokus kontakt och rodd ovanifrån. :)

Helt slut! Så nu efter att Frank fått äta sig proppmätt på gröt och badat så ammade jag lite och la ner honom i sin säng. Vaggade tills han somnade.

Sitter i pyjamas nu i soffan och tänkte att resten av dagen skulle se ut såhär.. mys "måndag"

Gillar

Kommentarer

sara
,
hej viktoria skulle du vilja skriva ett inlägg om träning när man är gravid'? vad man ska tänka på, vad man ska undvika. någon man absolut borde gör när man tränar som gravid, vad är dina bästa tips? behöver all hjälp med träning för gravida. kram