Vårt nya hus?

Vi har ju som sagt lagt ut vårt radhus till försäljning och har siktat in oss på ett annat! Det är en nyproduktions villa på 92kvm med tillhörande garage på 50kvm. I garaget finns 2 förråd samt badrum med toalett och dusch! Det är det lyxigaste garage jag någonsin sett!

Med tanke på nedgradering av kvadratmeter från dagsläget våra 100kvm till 92kvm så kommer det kanske märkas i huset.. planlösningen är ändå öppen och det är exakt som vårat alltså en 4a. 3 sovrum med kök och vardagsrum, Det bästa är att det finns tvättstuga här med fast med groventré! Jag har ju en man som har skitiga arbetskläder eller geggiga träningskläder (Enduro) så jag tackar för vår nya entré som kommer användas flitigt av älsklingen iaf ;) haha.. Så praktiskt sen också när Frank varit ute och hoppat i vattenpölar eller lekt i leran..

Det enda minus är att det inte finns 2 badrum i nya huset. MEN det viktigaste är att det blir badkar i badrummet eftersom vi ändå kommer att ha dusch i garaget. Nu när vi vant oss med badkar med Frank så kommer jag aldrig leva utan igen nu när man har barn. Sååå praktiskt!!! Vi älskar att bada, det blir ett tillfälle till lek med alla badleksaker och att plaska i vatten gillar väl alla? Stora som små;)
Eftersom det är en nyproduktion så ser det ut såhär just nu.. dessa är de enda bilderna jag har i dagsläget och huset beräknas stå klart i mitten av sommaren. Vi har än så länge inte skrivit på några papper så ingenting är klart.

Det kommer rullas gräsmatta göras grusgångar och byggas altan inkluderat i husköpet iaf och det underlättar mycket!! Att få komma till ett färdigt hus med tomt. Tomten är på ca 890kvm alldeles lagom. Lantliga bilden där på hagarna är vår utsikt från framsidan sett.. :) lantligt och mysigt exakt så vi vill ha det.

Vi får ansöka om förskola i området då de finns 2st och med stor sannolikhet så får man plats eftersom det är en så liten tätort. Skolsta heter området. :)

Vi har även fått vara med i tidigt skede nu och önskat ändringar av insidan.. Vi har gjort tillval som förhöjer och liknar det vi har i dagsläget så det kommer förhoppningsvis bli vårt nya drömhus. ♡

Vi ser detta som en bra investering och förhoppningsvis så trivs vi såpass bra att vi inte vill flytta något mer sen. MEN om tanken kommer längre fram så tror vi att detta hus har gjort ett lyft med tanke på läget och vad vi kommer skapa här tillsammans ♡

Vi ser det såhär: att så länge Frank inte börjat få vänner än ellee börjat skolan så har vi ändå chans att flytta på oss.. för sen kanske det är för sent, då får man prioritera honom mer och tänka på hans bästa men i dagsläget så blir detta för hans bästa då vi kommer få mer tid tillsammans!

Vi vinner kanske 2,5h varje dag för att vi flyttar! Det om något är värt alla pengar i världen. ❤

Gillar

Kommentarer