Vårt älskade badkar Nova!

Vi är överlyckliga över detta samarbetet som vi har tillsammans med Badplatsen.se .Vi har valt ut detta ljuvliga badkar Alterna Nova som ni hittar HÄR . Nova finns i 3st storlekar 1500,1600 & 1700 vi valde 1600 och då får ändå Simon gott om plats att ligga ner i badet :)

det vi gillar med detta badkaret förutom formen är den bredare kanten längst in mot väggen som är perfekt som avlastningshylla! Eller till alla Franks badleksaker ;)
här ser ni alltså badkaret innan vi hade fått upp badkarsväggen Lusso .

Vi insåg ganska snabbt att om vi endast har ett badrum och ingen dusch så kommer vi ju defintivt använda oss av badkaret som dusch, därför behövs det en badkarsvägg som skyddar badrummet från vatten överallt! Tro mig när jag säger att detta var väl behövligt! Inge mer vatten på golvet! :)
badkarsglasväggen är dessutom svängbar!
Vi som har barn har verkligen insett behovet av ett badkar då allt blir så mycket roligare med att rengöra sig..

Frank älskar att bada och vi kan göra en mysig grej utav det! Vi har redan haft julmys i badkaret.. :) här hemma tar vi nog ett skumbad om dagen och det blir aldrig någon diskussion om att man måste bada för att bli ren. När vi bara hade dusch så grät han varje gång det var dags..!!! Hemskt! :(

Nu gråter han när han inte får vara med och bada istället :D hahaha.

Badplatsen har mer än bara badkar & badkarsväggar.. dom har ALLT som man behöver för att inreda sitt badrum! :) Tllsammans med en professionell hantverkare (VVS installatör) så kan man med trygghet göra inredningsval där kvalité står i huvudfokus.

För här satsar man på varumärken med hög kvalité för att kunna ge kunderna det bästa på marknaden och jag tycker att det är viktigt med kvalité när man skapar badrum som ska hålla långt in i framtiden!

Om ni ska inreda badrummet så ta först hjälp av en skicklig hantverkare för att sen kunna spana in deras sortiment och med hjälp av installatören så kan ni välja ut de produkter som kommer bli bäst lämpade i just ert badrum. Ni hittar dit via länken HÄR

Gillar

Kommentarer