Värmebölja

Alltså herrejösses vilken hetta!!! Jag är redan på språng, ska åka till södra sidan av stan för att möta upp min bästis Lina! Vi ska åka och bada vid Hellasgården, men först ska vi ta ett stopp vid Clas Ohlsson för att köpa ett parasoll och kanske luftmadrasser! Klockan är nu 10:00 och det är redan 26° varmt i skuggan!! Undra vart detta slutar ??.. får nog ligga i vattnet hela dagen och fylla på med mycket vätska! Underbart med detta väder iaf! Även fast man svettas som en gris.

Förresten kommer ni ihåg att jag skrev om mina "spöktimmar" mellan 10-13?
Nu när jag ätit frukost relativt snabbt samt fått i mig mina illamående tabletter igen som jag tar då så är förutsättningarna bättre för att må bra! Men det gäller att jag går ut eller rör på mig direkt (tränar, går på promenad, ärenden osv) Annars kommer illamåendet och så blir jag liggandes i flera timmar.. jag kanske lurar kroppen att den mår bra genom att hålla mig aktiv! Hur som hellst så funkar det iaf ?

Gillar

Kommentarer

Anna - Mamma till Elma,
Härligt att du hittar nått som fungerar för dig! Jag är oerhört glad att jag bara var illamående en vecka under min graviditet med dottern. Lite ironiskt bara att mitt illamående började i vecka 13 då de flesta gravidappar säger att illamåendet ska gå över för många!
tingeling0.blogspot.com/