Värdefull tid ♡

När jag är här så blir det ju nästan alltid dessvärre sämre uppdateringar men som ni förstår så tar jag tillvara på tiden ihop när jag är på besök hos familjen ♡

Idag åkte vi hem till morfar och Helen för lite bus och lek, middagen fick vi ta när Frank somnat. Vi tittade på lite Pippi sen låg han och kliade mig på armen tills han somnade. Då smög jag ut och gjorde OK tecknet för att börja steka köttet! Oxfilé, potatisgratäng, sparris och rödvinssås bjuds det på här hemma ikväll. Lite lördagslyx med ett glas rött till. Alltid skönt att käka i lugn och ro vi vuxna sådär när vi är här.. blir mest harmoni då! :)

Hade lika mysig kväll hos mamma igår! Där får jag alltid min favoriträtt, Tunisisk mat med hemmagjord stark tomatsås med vitlökssmak och tonfisk i, till detta serveras spaghetti med riven ost över.. SÅÅÅ gott!!!!

Så ja de jag gör när jag är här, äter runt! Haha ❤
Frank fick smaka ostbågar första gången. Det gillade han;)

Gillar

Kommentarer

Linnea
,
Visst hade Frank mjölkallergi förut? hur märkte ni att den växt bort? 😊 Så kul för honom att smaka ostbågar 😉 mums!
Fia
,
Varför måste ni vänta med att äta till Frank somnat? Förstår att det är skönt att äta i lugn och ro men finns de nån annan anledning ? 😊 Är din mamma från tunisien?
viktoriabergh
,
Ja vi tror det!! Det blev inte så stor skillnad på utan mjölk och mer mjölk.. tror mer på atopiska eksem.. för han har torrfläckar hela tiden som kommer och går.. smörja smörja smörja säger dom! 😊 ja verkligen!!
viktoriabergh
,
För han brukar aldrig äta det vi äter och vi är inte hungriga den tiden.. allt blir lite stressat! Så detta funkar för oss. 😊
viktoriabergh
,
Nej hennes man är därifrån 😊 jag är helsvensk.