Vår dag i bilder

Franks första selfie imorse
vi tog oss iväg till Bergviks köpcenter för att kika lite, hittade en jättefin stråhatt till Frank och så fick han en keps

Här sitter han i vagnen som en riktig chillare! Dock hade han gjort i blöjan så det läckte ut på låret med bajs.. Som tur var så hade jag ju extra body med men inga byxor.. och byxlös kan han ju inte gå så fick köpa ett par byxor till han med .. bajsolyckor kommer alltid vid bästa tidpunkt!

när han sov i bilen på väg hem sen så svängde jag förbi och hämtade upp en kebabtallrik från Karlstads bästa ställe. Man längtar efter den när man bor i Stockholm.. finns inga som gör kebab som Romstad pizzeria. Åt den hemma hos pappa på altanen.. Sen satt vi i solväggen och myste!

Åkte därefter hem till Vicki och Fredde, mina underbara barndomsvänner.. Vi gick i högstadiet tillsammans! Har känt Vicki i över 15år! Och Fredde ca 13år. Så sjukt egentligen.. och dom är tillsammans sen typ högstadiet! Så himla fint. Dom finns alltid nära i hjärtat ♡♡ Sofie har jag också känt i över 13år. Tänk att alla vi 4 har gått i samma klass när vi var små. Så viktigt att få ha sådana vänner kvar! ♡ hon och Ludvig har ju också barn. Vi var gravida samtidigt. King Hugo! Idag äntligen träffades dom. Frank och Hugo. Polare från start:)

Nu är jag hemma hos mamma igen och har nattat Lilleman sen 1h tillbaka. Sent inlägg här på bloggen men jag värdesätter tiden hemma med familj och vänner.

Gillar

Kommentarer