Vänder det nu??

Vaknade upp väldigt glad igår eftersom Ralf hade sin BÄSTA natt på lääääänge!!! Det kändes som att yes!! Nu vänder det!! Jag kommer lägga ut sen hur han sovit och vad jag gjort för att försöka få till bättre sömnrutiner! :)
Det är ju inte sådär jätteofta man sminkar sig OCH lockar håret! Men det var härligt att få piffa till sig lite i helgen och självklart passar man på att ta några extra selfies när man känner sig lite extra snygg ;)

vi hade en väldigt bra dag igår hela familjen! Även om älsklingen jobbade på morgonen så åt vi lite lunch här hemma jag och barnen innan han kom hem, då gjorde vi oss iordning för att gemensamt åka till crossfit boxen där det var en vintertävling för medlemmarna! Alltså så impad av de som tävlade... grymt starka och vältränade! Kul att vara där hela familjen och titta!
Efter tävlingen åkte vi hem och tog förmiddags vilan, barnen och pappan i familjen somnade gott en stund. Jag passade på att slappa! På kvällen käkade vi sushi och kollade på lite solresor.. så sugna på lite sol och värme! Men vi får se! :)

natten till idag var också sådär superbra!! Så om detta kan få hålla i sig inatt igen så tror jag starkt på att det är en förändring som gjort att vi nu får sova mer! Både mamma & bebis.

Men vi hörs lite senare!

Gillar

Kommentarer

Jennie
,
Åh ja dela gärna med dig vad du/ni gjorde för ändringar me rutiner så han började sova bättre:)
Karin
,
Hej!! Vi har varit i DM med våra två barn. De var då 2 och 6 år. Var helt fantastiskt!! Detta var 2013. Så länge man bor på all inklusive hotell och är just där var det inga som helst problem. I alla fall inte för oss. Klart att går man utanför hotellkomplexet så märkte man ju av hur fattigt det var, men ingen som helst kriminalitet. Såå vackra stränder. Såå vita!! Kommer inte ihåg vad hotellen hette men de låg på stranden ”Punta Cana”. Vi var där i två veckor och bytte hotell en gång. Det var planerat sen innan då vi kände att man lätt kan tröttna på hotellet om det är i två veckor. På detta att kändes det som vi fick två semestrar i en Om två veckor åker vi till Mexico Återkommer om betyg därifrån Kram Karin
viktoriabergh
,
Du läste inlägget va? tack o kram!!
viktoriabergh
,
Vi kör alltid kombinationsresor också! Så smidigt med miljöombyte! Som du säger lite trist annars! Tack ser fram emot betygen men ha en fin resa tills dess!! Kram och tack för att du delar med dig ☺️❤️