Välkommen tillbaka vintern

Ja vi alla visste ju att det skulle bli ett bakslag med snö och vinter igen.. men man vill nog inte tro på det förens det kommer!

Jag fick en chock imorse när jag såg all snö som hade fallit och hela dagen har det fortsatt, man blev faktiskt lite nedstämd direkt! Usch.. skönt att vi haft en inomhus mysar söndag idag då!

Vi har varit barnvakt idag på förmiddagen till kusinen Albin, så grabbarna har mest lekt och haft sig här hemma, vi kunde även tajma en vila tillsammans allihopa, eller ja, jag vilade på soffan medan Simon sov med barnen i sovrummet efter lunch. Skönt att bara kunna ligga på soffan och slappa!

Kroppen idag har varit väldigt trött, illamående från det att jag vaknat tills nu.. jag är helt övertygad om att det är för att hormonerna ökat i kroppen igen! Man känner sig liksom lite yr och vimsig + det där illamåendet som ligger som ett täcke i halsen! Vi bestämde oss iaf på eftermiddagen att gå ut och fixa tillsammans i garaget.. jag skulle montera ihop syskonvagnen som kommer få en noggrannare presentation här i bloggen! Vår älskade UPPAbaby Vista!

 

Perfekt med ett garage att kunna hänga i för att få lite miljöombyte ibland bara!

Ikväll blir det pizza och soffhäng.. hoppas ni har en mysig söndag. Kram!

Gillar

Kommentarer

Stina
,
Hej. Först,vilken härlig blogg du har!:) följer dig flitigt både här och på instagram. Mkt bra info du ger hur du har det i sin graviditet som jag kan relatera till i min jag har nu 😊. Läste nu ditt senaste inlägg att du mår illa. Jag har nu börjat må extremt illa från morgon-kväll, är vi v.35 om 1 dag. Tänkte höra om du har ngr tips hur man kan milda detta hemska illamåendet?:/
viktoriabergh
,
Hej tack snälla!! så skönt att få höra hur andra mår när man själv är i samma sits så delar mer än gärna med mig! Alltså jag har svårt för tv, mobil osv.. det gör mig typ yr och illamående, brukar funka bättre när jag stänger av sånt.. äter det som passar när de passar! Gärna många små mellanmål, bär, frukt, godis, yoghurt, salta pinnar, nyponsoppa, ja allt som går ner! Snart så är det ett minne blott!! Kämpa på!!❤️❤️❤️