Välkommen September och vardagen!

Åh vilken bra känsla jag hade imorse när jag vaknade upp utvilad efter en god nattsömn i vår älskade säng! Lakanen, täcket, kuddarna ja allt kändes magiskt!

Barnen sov gott inatt och då sover ju vi med gott! Frank som brukar vakna först sov idag 20min till efter att jag hade gått upp med lilleman och börjat förbereda frukosten. Som idag startade med kokt ägg & yoghurt med proteinflingor i. Så gott!
Frank åt samma men med en smörgås till.. eller ja han åt bara upp falukorven uppepå. Hahah barn.

Efter frukost så packade vi träningsväskan tillsammans och drog till Crossfiten! Tjoho ☺️ Peppad på träning! Det gick så bra!! Skönt att kunna träna när man har båda barnen och Frank blir ju road där också! Perfa.
När träningen var gjord så gick vi in på Coop för att handla! Inte lätt med en övertrött Frank som körde rally där inne med sin lilla kundvagn.. hahah fy! Svettigt det med minsann!

Väl hemma käkade vi lunch och kikade sen på barnprogram alla 3... helt slut!
Haha mina pojkar.. Ralf låg inte där så länge innan han ville komma till mig för att käka och somna. Mys! Längtar redan till imorgon när jag ska få ”egentid” med baby Ralf. Njuter verkligen av denna mammaledighet och ser sååå mycket fram emot hösten här hemma med krispiga promenader, svettiga träningspass, peppande kost & fint umgänge med vänner. Livet ändå❤️

Gillar

Kommentarer