Välkommen hem till oss!

Tänkte visa er runt här hemma nu när vi fått mer ordning på allt och hemmet är tipp topp! Hahah det är inte varje dag det är såhär städat och vackert ;)
Hallen i bättre bilder kanske..

köket: men ljuset ute idag var väldigt dåligt så fick inte så ljusa bilder.. :) ni ser väl ändå. Om ni undrar vart något kommer ifrån så får ni gärna kommentera. :)
I andra sidan av rummet är vår huvudentré, tvättstugan.. rummet som alltid är stökigt! skönt att man kan stänga dörren in dit.
Åh här kommer en nyfiken kille med min klocka.. det är alltså lite öppen planlösning men inte såpass att man ser ”köket” från vardagsrummet.
Vardagsrummet sett från vårt sovrum.

I vårt sovrum har vi även klädkammare som vi ska ta tag i och inreda..
sen är det franks rum och gästrummet,
Så såhär ser det ut hemma hos oss :) vi stormtrivs!!

Gillar

Kommentarer

Sandra,
Fint kök 😊 Mysigt ni har det! Kram
Blogg.loppi.se/sandrasinspiration
viktoriabergh
,
Tack snälla! ❤️❤️
Sofie
,
Jättefint!
Angelica,
Förstår ni trivs, ser jättefint o mysigt ut
www.angelicasandberg.se
Caroline
,
Vilket hem! Wow! Superfint och mysigt!♥️
viktoriabergh
,
Åh tack snälla!
viktoriabergh
,
Tack söta du!
viktoriabergh
,
Tack snälla!!
Hedvig
,
Jättefint! Vi bor också i ett enplanshus på 120 kvm. Hur tänker ni med eget rum till syskonet sen? Kommer ni "offra" gästrummet eller blir det att dela med Frank? Det är ju ett bra tag kvar tills eget rum såklart vi har också bara tre sovrum och har fått ge upp tanken på gästrum till förmån för framtida rum för småsyskonet.
viktoriabergh
,
Åh perfekt yta! 120kvm. Optimalt! Vi kommer låta dom få dela rum när dom är såpass små tills den dagen då dom själva börjar känna behovet av att få sitt egna space med eget rum. Då kan vi dela upp dom 😊 men känner inte av behovet inom det närmaste åren.. då har vi mer användning för ett gästrum/kontor och ser att de kan dela smidigt! Det kan ju även vara så när det är dags för varsitt rum så har man köpt något annat.