Valborgsmässoafton

i gårkväll när jag skulle krypa ner i sängen så låg han såhär igen på magen med ansiktet nedåt. Man blir ju lite orolig men det känns ändå som att han är såpass "stor" nu så att han skulle lyfta på huvudet om det vore så att han inte skulle få luft. Hörde att han snarkade till och rörde sig sen gnuggar han hakan mot lakanen för att klia.. han har ju eksem på hakan och nu efter 3mån utan resultat av smörjning så vågade vi tillslut ge han pencilin. Vi hade fått utskrivet ifall det inte skulle ge med sig men man vill ju inte ge det i onödan så ville vänta ut och se om det kunde försvinna utan medicin men icke. Så får hoppas det gör verkan nu efter kuren.

Han blev lite snorig igår också så ska promenera bort till apoteket efter hans första nap nu på morgonen för att köpa saltvattenlösning får vi hoppas att det löser upp sig för lilleman. Den stora mannen i huset var ju ute och roade sig igår (läs imorse) så han kom hem ganska sent/tidigt. Som tur var så var han så kärleksfull och gosig så jag kunde ligga och skeda lite med han och ta emot massa komplimanger innan jag tvingade honom till sömn så att han orkar med denna dag.

Vi hade bjudit över ett annat par med barn men eftersom Frank blivit snuvig så vågar jag inte riskera något så vi får hålla oss inom familjen idag. :) middag hemma sen går vi väl ner för att titta när brasan tänds! Det får bli vårt valborgs firande. Coca Cola, middag, brasa och bebismys! ♡ perfekt!
sitter i soffan nu och bara väntar på att han ska vakna☝️ han ligger under filten där. Ser ni?

Gillar

Kommentarer

viktoriab
,
Okej tack det ska jag ha i åtanke om det inte gett med sig! 😊!