Vad vi köpt till bebisen!

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Hej tänkte bara tipsa om lite fler saker som är bra att ha hemma när man kommer hem från bb Barntops Termometer till badet Miniformdroppar Miniderm Multimam kompresser (till ömma bröstvårtor) Xyloproctsalva Medela Amningsnapp Hoppas det var till någon hjälp
Angelica
,
Hej! En fråga din fina säng du köpt till bebisen. Är den köpt på Jollyroom? Kollade lite där och det fanns några olika. Jag tänkte bara kolla vilken som du köpte, om det var därifrån du handlade er Mvh Angelica
viktoriabergh
,
Hej! Barntops har vi, samt miniderm multimam salva köpte jag ju:) och har även tänk inhandla amningsnapp! Men superbra tips, ska definitivt köpa xyloproctsalva! Inte kul med besvären som kan bli!! Termometer har vi känt varit helt i onödan för Frank tex frös när de var fingervarmt! Så där får man gå på känsla tycker jag:)! Kram tack för svar!!
viktoriabergh
,
Ja det är den:) det är denna: https://www.jollyroom.se/barnrummet/barnsangar-tillbehor/bedside-cribs/moweo-2in1-bedside-crib-ljusgra så smart!!
Jennifer
,
Kul att se vilka fina saker ni köpt till bebis! Vi har haft likadan säng till vår lilla tjej och den har varit toppen, så där har ni gjort ett jättebra val.
viktoriabergh
,
Åh vad härligt att höra! Tyckte den var så fin, praktisk och mysig! 😊 bra storlek för en bedside crib.