Vackra vinterväder

Helt borta.. 

Idag har jag seriöst HELT GLÖMT att blogga! Tror faktiskt att jag haft mycket tankar snurrandes i huvudet. Många måsten också..  saker som ska packas in och postas på tradera, hemmet som ska städas, mat som ska lagas, försäkringar som ska ringas, jobb som ska göras, fotojobb, mejlande, schemaplanering, förskoleplanering, ombyggnation av rum, samtal som ska göras. Ja massa saker!  Tog mig iaf ut på en långpromenad med Frank sovandes i vagnen hela turen.. 1 och en halvtimme var vi ute :) 

Nu ska jag iväg och testa gymmet Actic tillsammans med Lisa! Det blir ett ryggpass idag med lite fokus baksida axlar. :) önska oss lycka till! ♡

  åhhh förlåt! Något blev fel med detta inlägget.. det skulle ha kommit upp för 4timmar sedan! Sorry ♡ 

Gillar

Kommentarer

Lovisa
,
Hej! Jag har en fråga som jag hoppas att du vill svara på! Jag undrar hur du upplever att din och Simons relation förändras sen ni skaffade barn? Och hur är uppdelningen med vem som ordnar saker åt Frank? Jag förstår ju att du är föräldraledig och därmed fixar mat, sömn, kläder osv men tänker på typ förskoleplats och sånt som kvinnor typiskt sett tar ansvar för. Hoppas du förstår frågan! Jag och min sambo diskuterar barn så många såna här tankar.. är livrädd att allt ansvar ska landa på mig och att jag inte ska fixa det.. kram din blogg är toppen!
Zaneta
,
Önskar att man kunde se vilken tid inlägget publicerades