Utvilade men bakis

Ojoj.. föräldrar på vift igår! 

Efter middagen på Olssons bazar så kände vi alla i gänget för att gå vidare och spela bowling! Då hade alltså de flesta av dagens sällskap trillat bort och nya tillkommit (i form av par) så vi ringde mamma lite snabbt för att se om hon ville ta Frank för natten, inga bekymmer! 

Så snällt av henne, detta var första gången vi skulle lämna bort Frank så man var väl lite nervös... hon kom in på cykeln till stan för att hämta honom i vagnen  

Då drog vi vidare till bowlinghallen där vi drack, käkade popcorn och bowlade. Efter den timmen gick vi in till pitchers spelhall för att köra shuffleboard som var svinkul men extremt svårt!!

Som ett minicurling på bord med små stenar som ska glida och hamna på olika poängytor! Där man är 2 lag som tävlar om att få mest poäng och såklart slå bort varandra.

Det slutade med en kebab från torget vid midnatt sen traskade vi tillbaka till hotellet för att krypa ner i sängen.. en perfekt kväll med mycket skratt och nya vänskaper! Supertrevligt❤️❤️
vaknade upp i en skön säng alldeles bakfull och go.. Hah nu är vi hos mamma och Kacem för att pussa på vår bebis igen! Så saknad efter bara en natt❤️❤️❤️ allt hade gått jättebra hos mamma iaf. 

Gillar

Kommentarer