Utvecklingssteg för båda barnen

Igår packade vi bilen på morgonen och åkte sen till Karlstad.. Simon blev ju kvar hemma för jobb och sen skulle han vidare till sina föräldrar i Dalarna, så vi delade upp oss lite :)
min stackars pappa har skadat sig i en cykelolycka och fått operera armbågen som var helt trasig.. nu är han i stort sett handikappad med endast 1 fungerande arm så vi damer här i hushållet får rå om pojkarna.

igår var dock en jätte påfrestande dag.. bebis sov knappt 1h totalt på dagen och kunde inte komma till ro på kvällen. Frank hade sitt värsta humör någonsin och trotsade. Måste vara utvecklingsperiod på båda just nu.. sjukt tufft när man är själv i stort sett och ska ta hand om kaoset. Så båda barnen somnade tillslut strax innan midnatt. Då hade jag gråtit några tårar. Usch.

Eloge till alla ensamstående!
Dagen idag startade bättre, med en promenad och sen massa lek både inne och ute, samt promenad till lekparken. Idag är det definitivt semestertempo här.. mys! Jag har kanske en annan approach mot både Frank och Ralf så allt är enklare idag. Känns skönt!

Som några av er har tipsat om så ska vi nu ta bort dagsvilan för Frank. Han kommer nog må bättre av de, vi med för den delen. Inte värt att kampa vid nattningarna något mer. :)
 

 

Gillar

Kommentarer