Utvecklingsfas 2

Älsklingen lagade en sallad till oss idag, så enkelt och gott!
Har precis tagit ett bad/dusch tillsammans med frank. Han låg i badbaljan och plaskade och jag satt på golvet med duschstrålen duschandes över oss båda! Mysigt:) längtar massor tills vi flyttat för då har vi badkar

Idag blir Frank 7veckor! Vad tiden rinner iväg.. nu är han med största sannolikhet inne i utvecklingsfas 2. Han är extra gnällig, gör massa ljud, upptäcker sina händer, behöver mer närhet, vill sitta vid bröstet ofta.. gärna somna med det i ansiktet på nätterna.. sover mycket oroligare också. Så med andra ord så kräver han mer av oss nu. Lite kämpigt men alla perioder har ju sitt slut. Jagar inte upp mig utan försöker överösa honom med närhet och kärlek så han blir lugn och känner sig trygg! Någon som känner igen fas 2? Sker oftast vid 8 veckor. Frank är ju enligt bf 9veckor nu.
förut när han somnade i bärselen! för go.

Sitter i soffan nu och ammar IGEN.. och myser med lite choklad och ostbågar framför ensam hemma 2. Så jäkla bra! Älskade 1an när jag var liten.. men minns att jag tyckte den var läskig! Enda julstämningen som infunnit sig, det är ju faktiskt julafton redan om 2 dagar!

Gillar

Kommentarer

Isabell
,
Känner helt igen mig i fas 2, min lilla tjej är också inne i den. Mer närhet och bröstet hela tiden, mysigt men ibland lite påfrestande. Tack för att du delar med dig
Hanna
,
Min dotter som är 8v imorgon ( fredag) hon vill bara ammas heltid,jätte gnällig vill bli buren heltid o somna m brösten i munnen 😊 vill inte ligga i vagnen kallskriker då. Suger på sin hand hela tiden. Trodde att det var tänder först, för jag har fått tänder jätte tidigt o min äldsta dotter oxå.men nu börjar jag tänka om det är bara 2 månaders period just nu.
Veronica
,
Min son är 8 veckor och känner igen helt och hållet i det du skriver
Ellen Schutz,
Känns som min kille vart i en o samma fas sen han föddes.. närhet närhet närhet.. men visst upptäcker han händer oså mer nu, äter bara mer o mer men märkte aldrig någon lugnare period mellan fas 1&2..
nouw.com/eschutz
Agnes
,
Hur märkte du av fas 1 och när inträffade den, samt hur länge varade den? Min dotter är 3,5 vecka och jag misstänker att hon är inne i någon utvecklingsfas. Vore kul att höra om dina erfarenheter kring fas 1 så jag kan "jämföra" 😊 God Jul!
Viktoria Bergh
,
Minns knappt fas 1.. men läser om utvecklingsfasen via appar oså! Tyckte bara att de mesta stämde in på honom 😊