Usch och fy!

Ursäkta att jag inte varit in här idag.. Vi har legat och sovit. Mått pyton! Här vätskebrist med all sannolikhet, jag dricker alldeles för dåligt. Sen vi flyttade hit har jag inte druckit mer än 1 glas litet vatten om dagen typ.. Så ja nu får jag skärpa mig! Jag har så svårt att dricka vatten om jag inte tränar och sen är jag väldigt känslig mot bismak på vatten... här i Enköping så smakar det lite speciellt och därför drar jag mig för att dricka det! Får börja med citron i vattnet, annars får man väl köpa vatten som sista lösning för det här är inte snällt mot min kropp.

Inatt fick jag springa på toan 3 gånger och magen kraschade totalt!! Ni vet som på film när man verkligen kan höra hela magen jobba. Så vaknade jag upp inatt av massa läten och då var det bara att springa upp, kan ju säga att jag snart har tömt tarmarna jävla natt.. samma sak imorse så Simon fick komma hem för att passa Frank för jag mådde även illa. Nu känns det bättre och jag ska äta lite samt dricka vätskeersättning! Ni får en lite piggare Viktoria på bild här istället.

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Brukar alltid ha is i vattnet annars har jag också supersvårt att dricka det pga bismak.. jag tycker det funkar för mig iallafall..
Sofie
,
Precis så kände jag också med vattnet när jag var ny i Enköping, men du vänjer sig snabbt - det lovar jag! 😊
viktoriabergh
,
Hej! Tack snälla vad kul att det uppskattas, och grattis till dig! Så mysigt med bebis. Ja försäkringskassan är ju svåra saker.. Vi hade noll koll och behövde ta ut fulla veckor i början för vi stod och betalade vårt nuvarande hem samtidigt som vi betalade hyran i gamla lägenheten... därav gick vi ju på knäna nu ungefär!! En bra grej är att tänka ut hur länge man vill va hemma på ett ungefär. Sen går du in och lägger in alla dagar i en hel månad för att se vad du skulle få ut. Sen kanske du kan räkna ut vad som skulle funka för er att gå runt på? Kanske 5000:- 8000:- ja vad det nu må va.. och försöka lägga upp s0 många dagar i månaden för att komma upp i den summan. Sen se hur långt det räcker.. det är ett bra tips för man kan ju gå in och liksom planera månader i ett år framöver men även ändra och fixa hur mycket som sen! Så då får man bättre koll.. Så man inte gör bort sig i början som vi gjorde.. man kanske vet att vissa tider behöver man mer utbetald och ibland klarar man sig på mindre osv. Så bra att tänka så! 😊 lycka till! Jag får ut 9000:- för 5 dagar i veckan ungefär med då blandad låginkomstdagarna.. jag har högsta ersättningen tror ja..
viktoriabergh
,
Åh ja får hoppas!! annars får ja köra citron
viktoriabergh
,
Tack bra idé!
viktoriabergh
,
Hej jag mår bra nu inget mer på toan.. känns konstigt om det skulle vara magsjuka! Men man vet ju aldrig.. Tack! Kram
Felicia
,
Hej vill tipsa att dom säljer i Clas Ohlson en vattenrenare. Kanske inte den snyggaste, men fungerar utmärkthttps://m.clasohlson.com/se/Vattenrenare-Aquaclean/40-8588
Emma
,
Jag har ju alltid bott här och aldrig tänkt på smaken på vattnet, men jag kör alltid 1 flaska i kylen. Så den står över natten och blir riktigt kallt, jag tycker det är godare än direkt från kranen. Värt att testa 😊
viktoriabergh
,
Okej ska prova! Nej de är nog vana bara;)
viktoriabergh
,
Tack snälla! 😉