Ur min telefon

Hej! Nu när det är semester så har dagarna flutit samman och ja därför får ni ett axplock av mina bilder från senaste 2 dygnen!

Vi valde att möblera om och fixa här hemma igår och valde då att vända på Franks säng igen! Nu ville han sova där igen 🤣🙏🏼

Ralf trillade igår och flög rakt in i vårt soffbord med glasskiva så då bestämde vi oss för att sälja det och köpa ett mer barnvänligt bord! 😂.. det hela slutade med ett nytt vardagsrum nästan för Simon ville byta sida på divanen och jag ville ha en ny matta till vardagsrummet då den andra mattan ändå hade gjort sitt! Droppen var när Ralf ställde sig och kissade på mattan.. ja då vek vi ihop den och kastade ut den.. så en ny matta var välbehövligt!

Denna från Ikea tog vi tack vare att den är så praktisk! Fläckar osv kommer INTE synas 😂

Spännande att leka omkring på soffkuddar och störa i bygget av soffbordet 🤣

Voilà! Sådär blev det! Nu ser bordet lite trist ut då vi inte kan ha någon fint på bordet (eftersom vi har en 1åring som river ner allt) men vi gillade den hemtrevliga känslan som vi fick!
Bordet är köpt på Mio, halva priset nu dessutom! 2500:- . Imorse satte älsklingen på kantskydd för att säkra upp det lilla extra.

Efter frukosten så åkte jag och tränade och ÄNTLIGEN kom 100kg upp i marklyftet!!! Så jävla glad att få upp den vikten igen! Jag hade det som tidigare pb innan barnen och då använde jag mig av bälte och remmar för att få hjälp! Denna gången var det bara jag och vikterna. 🙏🏼

Efter träningen så byttes jag och älsklingen av med barnen, han åkte iväg för att fixa lite och vi fixade iordning inför lunchen o middagen.. jordgubbar till pannkakorna samt potatisen till köttfärsbiffarna som vi ska käka till middag.

Otålig trött kille som kom och grät hängandes i benen på mig under tiden som jag stekte pannkakor... så han fick sitta och tjuväta.

Somrigt och gott! Nu ska vi slappa lite på soffan medans lillebror sover lunch. 🥰

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Så fint det blev! 😍
nouw.com/carroat
Viktoriabergh
Viktoriabergh,
Tack vad kul att höra! 😍
nouw.com/viktoriabergh
Karolina
,
Vart är tavlan ifrån? Så snyggt vardagsrum 😍🙏🏼
Viktoriabergh
Viktoriabergh,
Tack! Canvasbutiken 🥰
nouw.com/viktoriabergh