Uppladdning

Vi försöker göra denna sista dagen så härlig och mysig som möjligt. Vi åkte därför till Ikea för att bara strosa runt och äta lunch.. köpte en liten filt till bebis som ska tvättas och tas med till BB :) nu ligger vi hemma i sängen och myser med lite godis. Blir väl en liten vilostund tillsammans innan kvällen är här ♡ tack för alla era peppningar och berättelser! Känns betryggande. Puss på er!

Gillar

Kommentarer

Melissa
,
Alltså soooov!!! O få massage!
Sara
,
Stort lycka till imorgon 😊 det kommer gå hur bra som helst! Epidural är ett hallelulja moment så du vet haha, så det är absolut att rekommendera! Många varma lycko kramar till er!
Ida
,
Jag var förstföderska och gick över 14 dagar med min tjej och känner så väl igen mig i allt du skriver. Vi gjorde hinnesvepingar och jag testade alla hemmaknep men ingen bebis! Fick ett datum till sist för igångsättning och dagen innan var jag skitnervös! Det var hursom skönt att slippa värkar i bilen in till BB Fick ta cytotec oralt varannan timme när vi väl blev inskrivna. Efter ett dygn sa det bara pang på med värkar och efter tio timmars kämpande så föddes hon. Så ladda upp med kolhydrater och mycket vätska för det går att jämföra med ett maratonlopp att föda barn Lycka till nu och njut sen! Kram!
Nathalie,
Stort lycka till imorrn, håller tummarna för er:)
www.nathaliegustafsson.se
Sofi,
Stort lycka till imorgon!! Fick min dotter flr snart 5 månader sedan och de finns inget bättre ön att bli mamma!!! Livet förändras totalt!!! Kör hårt!!!
sofiutane.blogg.se
Piza
,
Det kommer att gå kanon bra ☺