Uppdatering sjukstuga och teckenspråksutbildning

Godmorgon! Har teckenspråksutbildning del 2 nu av grundkurs 1. Detta blir sista dagen och jäklar så rörigt det börjar bli i huvudet nu . Frank skulle ju nu igår och idag ha sina 2 första dagar i förskolan när vi lämnar honom MEN han har åkt på förskole virusen.. och är dunderförkyld med massa hosta och snuva! Jag har fått ligga brevid honom i dessa 2 nätter nu för att han ens ska kunna få 1h sömn och detta för ju med sig att man själv får ca 1h sömn bara..!! Jag är helt slut i kolan. Älsklingen är hemma och vabbar med honom men jag kan säga såhär, glad över att det är fredag idag och vi har en hel ledig helg. Ska bara kurera för lilleman och ta med han ut på en liten tur med pulkan när jag kommer hem idag. Har sett fram emot att få komma ut i snön lite. Hoppas bara han är pigg och orkar, han verkade må lite bättre idag iaf, tror att det var för att han sov typ hela dagen igår.

Kikar in här senare ❤ Ha en fin fredag så länge! :)

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
,
Ja verkligen super roligt!! Går utbildningen via jobbet. Ska vara på daglig verksamhet men på ett gruppboende för funktionsnedsatta med kommunikationssvårigheter/ nedsatt hörsel.
viktoriabergh
,
Okej vad bra!! Ibland har man nästan tänkt tvärtom att han kanske mår sämre av att vara ute i kylan som att det kan förvärras.. Men ska definitivt ta ut han mer då när han har förkylning tack!!
viktoriabergh
IP: 82.99.3.229