Twistshake

Åhh vår fina Twistshake har kommit!
Älskar den här färgen och vi valde den minsta storleken eftersom vi vill försöka kombinera amning med flaska (bröstmjölk) om det går dvs! Man kan ju ha en klar bild hur man vill att allt ska gå till men i praktiken sen så får man ju se vad kroppen säger och vad bebis trivs med. Twistshaken tycker jag är riktigt smart med tanke på silen som gör allt klumpfritt om man ska ha välling, finns förvaring för vällingpulver eller mindre snacks som funkar när bebis blir lite större. Nappflaskorna är även utformade så det är anti-kolik och de har utformats för att efterlikna de naturliga bröstvårtan så mycket som möjligt! Bara längtar efter att få testa den med bebis ???!
(I samarbete med Twistshake)

Gillar

Kommentarer

Jennifer,
Min son på 4 månader älskar den där flaskan 😊 , tycker den är väldigt effektiv osv. ( jag ammar inte då min mjölk inte ville sättas igång ).. Min son föddes 28 dagar förtidigt så de är därför 😊 Jätte fin bebis mage du har förresten! Lycka till!
www.nouw.com/liamsmamma
Sis
,
Fin färg! ? Köp en flaska från mam också de är toppen! Hål i botten för att de inte ska svälja lika mycket luft. Kan va bra att ha nån mer variant om bebis inte gillar just den och nån större också Vallis äter redan 180 😊
Elin
,
Min dotter föddes 37 dagar för tidigt och jag hade sjukt mycket mjölk. Så att din inte rann till har ju inget med att barnet föddes för tidigt.
Victoria,
Läs på om tuttförvirring innan du blandar flaska med amning, om du verkligen vill amma. Det finns viss risk att bebis inte vill/kan ta bröstet efter att man introducerat flaska, råkade själv ut för det med första barnet och fick tyvärr sluta amma. Finns en bra grupp pp fb som heter Amningshjälpen som är guld värd för alla föräldrar ??
www.nouw.com/mammavixx