Två nötter

Igårkväll kände både jag och Simon oss deppiga och lite gnälliga på varandra.. jag tror att jag blev lite grinig för att han satt och fixade med lägenheten på nätet medans jag hade städat allt, packat iordning, tvättat och vikt in tvätt och lagat mat och städat undan därefter och så sitter han frånvarande när jag egentligen sökte massa bekräftelse och uppmärksamhet. Sen på kvällen när vi låg i sängen så säger han det som nog gnagde hos båda:

Jag vill inte flytta härifrån! Jag trivs så bra i denna lägenhet och vi kan spara pengar här ändå! Det är ju här vi ska bilda familj tills det är dags att köpa något. Det känns mer rätt!


Jag kände att en tyngd släppte från mig när han sa det, och insåg att det var därför jag var deppig och grinig tidigare! För jag har ju sen dag 1 älskat vår lägenhet och har visualiserat vårt barn hos oss i den. Har ju även fixat barnkläderna i lådan som jag gjort iordning så fint och jag vet exakt vart vår pojkes lilla hörna ska vara. Vilka promenadstråk jag kommer vandra runt på!

Älskar att vi tänker så lika!! Vi skrattade tillsammans och pussades i en lättnad att vi båda nu beslutat att inte flytta på oss! Så det blir till att packa upp igen då ?! Men vissa grejer var ju bra att jag fick iväg så som vinterjackor och skor som sällan används! De åker ner i förrådet ?
Bill och Bull ♡

Gillar

Kommentarer

Kristoffer
,
Ni ser så fantastiskt vackra ut tillsammans och ert barn kommer bli världens lyckligaste att ha er som föräldrar. Det hade iallfall jag vart! Älskar er!❤️?‍?‍?✨
Ida
,
Kan du inte visa lite bilder på er lägenhet? 😊