Tur att jag älskar dig

oj oj.. nu är det minsann kämpigt här hemma med denna lilla killen. Inatt var jag nog mer vaken än trött. Stod i badrummet med kisskalas, magknip, gallskrik, spyor..
Sen väl i sängen efter att försöka amma till sängs så låg han bara och sprattlade till varannan minut så han kom aldrig till ro och kunde somna. Försökte även natta i vagnen men nej :( tur att jag älskar dig! Nu jollrar han och leker här på morgonen men kräver min uppmärksamhet så fick skriva ihop en snabb update till er! Om han somnar här så ska jag försöka mig på ett träningspass med gummiband.

Gillar

Kommentarer

Linnéa
,
vilken fin tröja han har 😊 vart kommer den från?
Viktoria Bergh
,
den är från newbie 😊 det är en body inuti.
Sofi
,
Vet inte om det hjälper er men jag fick tips att undvika att äta lök och kål när jag ammade och tyckte att min sons magknip nästan försvann då ☺ du har verkligen en jättefin/ bra blogg
Malin
,
Hej Viktoria! Jag har också en liten son som snart är sex veckor. Han reagerar direkt på om jag äter vitlök och lök, precis på samma sätt du beskriver! Var helt otröstlig, det var fruktansvärt. Sen jag slutade med vitlök o lök har det inte hänt igen, så kan vara värt att testa det! Tyvärr är det ju lökpulver osv i mycket så kosten är väl inget vidare roligt men viktigast är ju att barnen mår bra! Kram!
Sandra
,
Hej Viktoria läser och följer din blogg sommar väldigt inspirerande:) när jag läste att Frank hade magknip och sov dåligt samt att jag läste att ätit vindruvor dagen innan, tyder på att det är dem han reagerar på. Vindruvor ska man inte äta om man ammar hade samma besvär med min son. Kram
Viktoria Bergh
,
Hej tack! 😊 dock åt jag aldrig druvorna så.. är nog något annat. Ska besöka bvc imorgon så ska fråga då! Kram