Tuffaste natten hittills..

Tack för fin feedback kring bloggen och tankar om design osv! Jag har lämnat in förslag till Life of Svea och får se vad som händer där nu :) avvaktar lite!

Idag blev blogguppdateringen nu på kvällen för gårdagsnatten var den jobbigaste hittills. Jag har varit helt slut idag!!

Ralf var helt otröstlig igårnatt och både hostade och grät.. det var mer gråt än hostningar.. men han kunde inte komma till ro och detta startade vid 23 på kvällen och höll på från och till fram till 04.00.

jag försökte vagga och trösta och amma, jag tror dock att jag tröstammade för mycket för sen kräktes han i hela sängen och över sig själv en gång till på väg till tvättstugan för byte av pyjamas osv! Om han nu inte fick magsjukan, det var min första tanke! Men han har inte spytt något efter det eller haft dåliga blöjor så jag gissar på för mycket mat i magen (mer än vad han är van). Efter att ha stått och vagga så fick jag sen sitta på sängkanten och småhoppa med han gränsle hos mig i famnen med hans huvud tryckt mot mitt bröst. Där somnade han sittandes tillslut och jag kunde då lägga mig ner eller läs sitt/ligga och sova i en timme innan vi var igång igen.. stackars lilla hjärtat buffa buffa...

mitt i natten när gråten inte försvann så kom älsklingen inrusandes och kläcker ut sig men gör såhär du måste ju ta upp han. Och så tog han Ralf och bar han vilandes med magen mot armen så han blev lugn... Åh då kände jag mig så misslyckad som att jag bara gjort fel och inte lyckats. Blev lite ledsen då och sa till han att jag kände mig dum när han klev in på det sättet! Istället för att komma in och fråga om jag behöver stöttning och avlastning..

I förmiddags kom han hem med den finaste bukett blommor jag någonsin fått och bad om ursäkt för natten och berättade att jag är världens bästa mamma och gör ett fantastisk jobb. Oj så glad jag blev! ❤️ Helt varm i kroppen för den fina gesten.
När man blir överlycklig över fina blommor och att man är uppskattad här hemma❤️

Jag bokade såklart av träningen idag och tog istället en lång promenad imorse med Ralf, perfekt då han sov hela rundan! Jag hälsade på kossorna på vägen.. Väl hemma så ville han sova mer, han har verkligen tagit ikapp vilan idag och velat haft mig nära. Vi har ammat och myst inne idag annars.
Nu på kvällen har jag dukat fram lite plock med ett glas rött då lilla Ralf sovit fint nu sen nattning (18.00) & snart ska jag försöka duscha håret vilket jag inte hunnit gjort sen i FREDAGS morgon! .. fick göra en fläta igår eftersom det var katastrof och har verkligen inte haft tid att duscha håret då bebis varit så himla beroende av mig

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Allt som sägs mellan 00-05 räknas aldrig, annars skulle man vara konstant sura på varandra. Mina barn är typ lika gamla som dina
Sandra
,
Men lilla stackaren ❤️ Hoppas att han blir bättre snart. Har du testat att trycka på öronen för att se om han har ont eller reagerar? Tänkte om han kanske har fått öroninflammation nu när han är förkyld? Då blir det ju ett tryck som gör fruktansvärt ont när man ligger ner tex. Min son har haft det många gånger och blir helt otröstlig när han får det.
Sara
,
Lilla hjärtat då! Sååå jobbigt när de små är sjuka
viktoriabergh
,
Hahha bra sagt där! En bra tumregel att ha hemma kanske
viktoriabergh
,
Åh mitt svar försvann! Men jag testade igår då han var otröstlig och han hade inget ont av att jag tryckte! Men däremot så satte han munnen mot mig och lät massor, sen stoppade han fingrarna k munnen och dreglade mycket så gisssr på extrem tandvärk 😟 ❤️❤️
viktoriabergh
,
Tack!!!❤️ ja verkligen!!!:/
viktoriabergh
,
Tack själv för fina kommentarer!! kramar!!!