Tuff start på veckan

(Inlägget innehåller reklam i samarbete med RevolutionRace)

Åh vad jag såg fram mot gårdagskvällen! Lite pizza i soffan och sen få sova i SIN säng! Men Ralf vaknade upp precis när jag lagt mig för att sova.... sen var han omöjlig att natta om, han blandade skratt, med prat, massa gråt & skrik.

Jag kämpade på med honom i över 2h!!!!! Han verkade typ ha ont någonstans eftersom han grät som att något besvärade han! Men det kan ju vara omställningen (jetlaggad) eller resan.. eller tänder/magen.. vi alla mådde lite halvtokigt igår! Blir ju så efter att vara på resande fot i typ 1 dygn!

Så jag sov INTE bra och jag fick dessutom ligga och trängas med honom på dagbädden (80cm) välkommen tillbaka till vardagen morsan.

Därför tyckte jag att min frukost imorse när jag hade en glad liten bebis på golvet var bättre än någonsin! Dels att få ha skrapat ihop någon sovtimme inatt men också för att jag har längtat efter min äggröra! Så smaskigt!
Har delat receptet på den i bloggen, sök på äggröra.
Jag fick dock ställa in träningen idag eftersom Frank också sovit dåligt inatt och behövde få ta igen den sömnen på morgonen... och OM han gjorde. Pojken sov till 11.30 innan jag fick tvinga han ur sängen jisses.

Vi har annars myst inne idag med lite spel men jag spelar ju mot en liten kille som är likadan som sin far när det kommer till dålig förlorare! han grät och stängde in sig på sitt rum när jag vann!
Här sitter han och tjurar! Hahah, någon som känner igen sig med sitt barn? Sååå kul
Fick även lite jobb gjort då jag har samarbete med Revolutionrace nu idag!

Har fått rabattkod att ge mina Instagram följare men om ni inte följer mig där så kan ni ju få ta del av rabattkoden här med tänker jag: Viktoriabergh20 är alltså koden som ger 20% rabatt på en hel order. (Gäller i 2v from idag) ni kommer till hemsidan HÄR

Frank var glad som fick cykla och leka i lekstugan medan vi jobbade.
detta är inget samarbete för min blogg (enbart Instagram) men för att undvika att det blir fel så skriver jag ut det här blogginlägget som reklam ändå. PUSS!

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Jag trodde min unge var den enda som blev sådär av att förlora hahah! Skönt att höra att det är normalt
viktoriabergh
,
Hahah nej å nej, dåliga förlorade har vi några stycken i vår närhet ❤️