Tröttmössa

Julmarknaden vi var på igår var SUPERMYSIG! marknaden i sig var väl kanske sådär, tomtar, julstjärnor,godis osv.. men själva stället var så fint! STENINGE SLOTT i Sigtuna. Dom har restaurang samt café där och det fanns en svin stor god brunch med allt möjligt gott! De lagade maten på plats över öppen eld och jag rekomenderar detta ställe varmt för en söndagsbrunch!
Har varit ganska trött idag då jag sovit väldigt lätt inatt, hade tänkt att städa massor här hemma idag och göra julfint men har fastnat i soffan med en pigg bebis. Vi testade bärselen igen med bättre resultat! Han somnade direkt! dock såg han ut såhär sen när jag la ner han...
helt skrynklig i kläderna och med sovstreck i ansiktet är detta normalt? Vet inte annars hur de skulle se ut då han inte har nackmuskler att hålla upp sig själv med och därav vilar med ansiktet mot mitt bröst.

Gillar

Kommentarer

Roger
,
Har lagt merke til at etter at Frank kom til verden, og Simon ble far, så smiler og ler Simon på alle bildene du legger ut av ham. Tror det er en viss mann du har gjort meget lykkelig, Viktoria!
Caroline,
Hej fina du. Det är helt normalt 😊
carolinesvedjelov.vimedbarn.se
Viktoria
,
Tack!
Fanny
,
Det är helt normalt! ☺️ Härligt att ni har honom i bärsele. Mina barn har bojkottat vagn första halvåret så då har jag sjalat dom.
linnea hedstromss,
Gott med celsius! Kanske ska våga prova nocco skumtomte då! Borde ju va ok om jag o sambon delar på en burk:D har saknat dessa drycker hehe...
www.nouw.com/hedstromss
Viktoria Bergh
,
Ja det har du faktiskt rätt i! hih vad härligt!
Viktoria Bergh
,
Bra då behöver man inte vara nojig. Ojdå! Men perfekt