Tröttaste mamman.

sådär såg det inte ut igår natt.. har inte orkat sitta med telefonen någonting idag då vi hade en skit natt.. igen.

Nu vet vi ju att det inte är magont iaf som gör att han har så många uppvak! Då han vaknar upp nöjd och ibland babblar han och skrattar osv..

Men börjar bli riktigt less på dessa nätter nu som inte verkar vilja ta slut.

Funderar på att kontakta en sovcoach? LÄNGTAR dock tills han blir 6mån för då får vi försöka sluta amma på nätterna helt. Eftersom dom då inte behöver mat på natten för tillväxtens skull. Annars kommer han nog aldrig få sammanhängande sömn. Varken han eller vi mår ju bra av att vakna upp varje eller varannan timme. Inatt vaknade han ju upp och var liksom inte ledsen utan mer nöjd och ville bara smutta eller något för att somna om. Han ligger och sparkas och slår med armarna.. på både mig och Simon. Försökte lyfta över honom till hans säng flera gånger men han började gråta! Känns som att man testat allt nu. Min syster hade samma problem med sin bebis, nattuppvak för att äta men när dom tog kampen och tog bort mat på nätterna så kunde han tillslut somna bättre. Som att de liksom är inställda på att vakna upp efter 1-3h och smutta. Tycker så synd om Frank också som sover dåligt alla nätter. Han har nog sovit mer än 3h i sträck max 5gng de senaste 4månaderna.. :(

Ska testa mjölkfri välling idag och får verkligen hoppas att det funkar! Som sagt tar han fortfarande inte flaska, sen vet jag inte om den är lika äcklig som den mjölkfri ersättningen. Får testa i 1vecka om han vill ha. Alternativt så lär han bli "mättare" på den riktiga gröten som vi köpte nu istället för klämmisarna som nästan bara innehöll frukt. Har nu lärt mig att läsa vad sakerna innehåller. Tycker det är dumt att kalla det för gröt när den största mängden är frukt.. lurendrejeri.

Så ni som vet om någon bra sovcoach får gärna tipsa oss! Vi skulle kunna behöva lite vägledning.

& tack för alla tips osv kring nattningsrutiner men INGENTING funkar.. har testat allt. Tro mig. ♡ och nu har vi ju som sagt problem med uppvak inte nattningen :)

Gillar

Kommentarer

viktoriab
,
Tack för tips vi har testat den! Funkar ej tyvärr 😟
viktoriab
,
Tack för tipset! ♡♡
viktoriab
,
Tack ja allt går ju i vågor med dom små! 😊
viktoriab
,
Bra tips! Tack så mycket:) ❤
viktoriab
,
Jaha vilket tips! Tack:)
viktoriab
,
Ja exakt! Bättre blir de nog 😊 tack för pepp! Kämpa du med!
viktoriab
,
Bra tips! Ska testa
viktoriab
,
Ja bra idé!! Ska kolla upp:)
viktoriab
,
Tack söta!! Kämpa på ni med ♡♡
Emma
,
Förstår precis hur ni har det. Vår son vaknade nästan var 20 minut i ca 2 mån när han va runt 5 mån. Jag blev knäckt till slut och sa att nu måste vi bryta det här mönstret. Han ville bara att man skulle stoppa in nappen och typ se att man var där. Vi flyttade ut hans säng från vårt sovrum och när han vaknade på natten startade vi en klocka på 10 min. Att vi inte fick gå till honom innan dom här 10 minuterna hade gått. Och hade han lugnat sig och slutat grina då gick vi aldrig dit. Och började han igen så startade vi om klockan. Fortsatte han efter 10 min då gick vi dit stoppade i nappen och visade oss. Det tog ca 6 dagar men det var det värt. För varje natt blev det mindre och mindre uppvak och efter 6 dagar sov han hela nätterna. Nåt som jag vet att jag inte skulle börja med är att erbjuda något annat istället. Det blir ju bara ett nytt behov för honom att vakna på natten för att vilja ha vatten istället. Bara onödigt. Försök att bryta helt! Lycka till!