Tristess

Jag nämnde ju det där kryper jag får i kroppen när jag bara är hemma och sjuk.. Åh jisses vilken tråkig dag vi haft.. gått i pyjamas hela dagen och inte så att det känns sådär mysigt ni vet utan tvärtom. Tragiskt och jobbigt bara! Det är en typisk Instagram fasad att man ska ha det så himla mysigt och bra när man är sjuk, haha men sanningen är att det aldrig är mysigt att vara sjuk.. eller jo ibland kanske när man är sådär liiite sjuk. Men ah hur som när det kröp för mycket i kroppen så tog jag mig i kragen och gick ut på en promenad med Frank i vagnen! 

Vi spanade in området med alla husen och de mesta är ju byggprojekt och inte bebodda så det blir lite spöklikt och tomt men förhoppningsvis står väl dom husen också klara inom en snar framtid :) 

Vi har rullat på alla filmer och serier vi hittat på Netflix och nu kollar vi på Alfons Åberg filmen igen, det är väl fördelen med att vara krasslig tillsammans med barn..  att man kan få titta på alla barnprogram och filmer som man såg när man var liten♡ ;)
mannen lagar thaimat under tiden, mums! 

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Håller med dej där.. det är såå tråkigt att vara sjuk! Mysiga hemmadagar i pyjamas är bara mysiga om man får välja det själv! Men när man är ”tvingad” till det är det bara tråkigt! jag och Albert fick magsjuka förra veckan och jag har aldrig längtat ut ur huset så mycket Värst är det ju när man blivit pigg igen och vill hitta på grejer men måste vänta in timmarna att bli ”friskförklarad” och kan gå ut bland folk igen..
viktoriabergh
,
Haha ja usch magsjuka är inte kul! 😟 kram!!