Trasig telefon!

Åh jag är så ledsen!! Min telefon sprack i skärmen när vi var nere i Dalarna.. så jävla trist och surt men men man är ju van numera med alla dessa mobiltelefoner gjorda i glas, skapta för att gå sönder så att industrin ska tjäna pengar på oss.

Hur som helst, den har funkat som vanligt! Tills idag... tror det var när Frank råkade ställa sig på telefonen som något hände vid en av sprickorna.. för helt plötsligt började det liksom "rinna ut" som lila blått bläck i själva telefonens skärm.. detta spred sig och touchen började försvinna.. jag som behövde få tag på Älsklingen samt en blocket annons tjej som jag höll kontakt med angående ett bord skapade en jävla stress! åh HATAR när sånt här sker.

Har liksom fått kämpa flera minuter för att bara kunna låsa upp mobilen, inte kunnat messa och nu i slutet knappt kunnat se något via skärmen då detta "bläck" liksom runnit ut över hela.

Var in på Telenor i Solna centrum efter badet för att se vad man kan göra, typ inget.. om ja inte vill lägga ca 5000kr på den för att laga. Kanske att hemförsäkringen kan ta de.. så jävla surt! så arg är jag, eller nej ledsen! :( Som tur var hade Simon en iphone jag kunde ta så länge men den har vi inte orkat krångla igång förens NU så NU har jag telefon igen. Handikappad man blir utan sin mobil, men då vet ni vart jag tog vägen idag iaf! :) Hoppas er fredag varit bra. Kram! <3

Gillar

Kommentarer