Träning hemma

Jag vill tipsa er om SATS Online Training! Jag kommer köra igång här hemma med dessa träningspass, de finns pass "Strong mama" för oss som precis fött barn där fokus ligger på att stärka baksida axlar/rygg & bäckenbotten. Jag har bara hunnit små kika på övningarna i träningsprogrammet men det är ju så skönt att kunna stå hemma framför tvn med redskap och en instruktör som kör med dig. Det blir liksom enklare av! Nu när jag är mammaledig och har Frank på dagarna kan ju passa på medan han sover eller i bästa fall får han ligga på golvet och titta på Sen slipper man hitta på ett eget pass med övningar för den som kanske inte har fantasin eller kunskapen att göra det.

Passet är 30min och det finns såklart massa andra pass att välja på!

Jag ska försöka köra iaf 3gånger i veckan för att även kombinera detta med promenader.. tror det är en bra början såhär kort tid efter förlossningen. Det kryper liksom i kroppen på mig och det är såklart viktigt att ta det lungt och känna av sin kropp när man utför någon övning. Utgå från dig själv! Men som sagt Strong mama passet är anpassat efter den som genomgått en förlossning före 16 veckor.

Har man inte tillgång till sats inlogg så kan man ju söka på pass eller övningar på Youtube där man får någon som utför övningarna så man vet hur man ska göra samt att man får en träningskompis på köpet ;)

Jag ska även bjuda hem mina mamma vänner på ett cirkelpass här hemma där bebisarna får vara med! Med övningar som funkar för oss! Så kan vi ta en lunch efter det. Smart va!?

Lycka till!

Gillar

Kommentarer

linnea hedstromss,
Roligt med träning!! Det är ju så skönt när man kan komma igång lite hemma. Det ger mycket för orken i vardagen 😊 Kan rekommendera boken Lofsans mammaträning och även appen mammamage. Små övningar som stegar i svårighetsgrad men som verkligen ger resultat! 😊 Lycka till!
www.nouw.com/hedstromss