Träning

Tog mig iväg till gymmet efter många om och men!

Där blev det 20min på crosstrainern, samt mixade övningar för hela kroppen
Lite axlar, biceps, rumpa, baksida lår, rygg, samt vader.

Man får liksom köra på det som funkar nu.. började känna av foglossning när jag skulle göra kickbacks.. så fick avbryta det.

Jobbigt att bli så begränsad och inte kunna köra enkla övningar som brukar funka! Tur man har fantasi och kunskap iaf.. men ändå blir det lite enformigt tillslut!

Gillar

Kommentarer

Nicole Nyström,
Hej! Jag har följt din blogg och dig över lag sen ex on the beach. Det är jättekul att läsa speciellt nu när du är gravid. Jag är det själv även om jag inte gått så långt. Jag har haft sjukt mycket problem med illamåendet, magont, restless leg, överkänslighet och ja, allt till renaste förbannelsen ? Jag spydde praktiskt taget hela dagarna och vart helt slut. Hur handskas du med det? Ingenting funkar för mig. Jag har oxå lergigan tre gånger dagligen, men inte alltid dom funkar heller, åtminstone inte runt lunchtid. Jag blir dessutom så vansinnigt trött att jag sover halva dagen av dom. Jag kan inte jobba och orkar inte med min träning. Har du några tips? Hur delar du upp dom och blir du oxå trött? Hälsn.
www.andariel.nu
Viktoria Bergh
,
Hej tack vad kul! Och grattis till graviditeten! Skönt ändå att man kan dela med sig om sitt mående! Man trodde ju allt skulle va frid och fröjd! Jag har försökt testa massa olika idéer för att inte bli sängliggande hela dagarna. Som jag skrivit ut i bloggen tidigare så har jag testat med lite olika frukost nödlösningar brevid sängen innan jag går upp, banan, kex osv! Sen ska du ha lergigan comp. Den innehåller koffein för att förhindra tröttheten! Sen kan du ju ha låga järnvärden testa järntillskott. Drick citronvatten! Tycker jag funkade bäst att få i sig vätska. Ät små portioner och försök att gå upp och gå helst! Kan hjälpa också speciellt efter frukost. Men sen är ju allt individuellt så prova dig fram med ALLT! stort lycka till.
Nicole Nyström,
Tack så mycket för tipsen! Jag fick lergigan comp utskrivet idag så jag ska börja i morgon, så det kan nog vara boven i mycket 😊 Låga järnvärlden stämmer oxå bara att jag haft svårt att få behålla dom tidigare. Men det låter som att tvinga mig ut på promenader istället för att gömma mig under täcket skulle vara bra och inget blir väl gladare än mig om det funkar så som jag saknar träningen/motionen! Tack så mycket igen och lycka till du med 😊
www.andariel.nu