Torsdag

Här gjorde Lilleman morgon vid 05.30 aouch.. dock förstår jag att han var pigg då eftersom han somnade vid 17 igår eftermiddag helt utslagen. Han vaknade då vid 17.30 så ammade jag och lät han sova vidare. Då sov han till nästan 1 på natten!! De är nog längsta timmarna i sträck någonsin! Tror det kan ha att göra med sprutorna han fick samt gröten på kvällen;) det ska vi fortsätta med och se om det kan leda till mer sammanhängande sömn! Vore ju Guld! Dock läckte det i tuttarna när jag skulle sova men de ger väl med sig de också.

Nu har vi hunnit promenera till dränks sjukgymnast och han är nästan helt rund i huvudet nu, så vår "träning" har gett resultat.

Väl här hemma så har jag fått handskas med en rejäl bajsolycka!! Bajs överallt.. på ryggen, armarna, låren.. jäkla skit blöja! Han fick bada i handfatet för att bli ren och nu sover han så sött.

Passar på att steka lite pannkakor till lunch, gjorda på mandelmjölk och inget smör. Steker i kokosolja. Så goda!!!!

Gillar

Kommentarer

Lollo
,
Kan du inte berätta lite kring hur ni har lagt upp det med smakportioner? Om ni har någon "plan? Jag har en dotter som är 4 månader lite drygt och vi har precis börjat introducera lite gröt. Endast någon sked på morgonen 😊
viktoriab
,
Åh vi har ingen egentligen plan! Men kan göra ett inlägg om detta 😊
Hanna
,
Gör du pannkakor som vanligt men byter ut smöret och mjölken? 😊
viktoriab
,
Ja precis de gjorde jag! 😊