Tisdag

Jetlaggen fortsätter för barnen och igårkväll var BÅDA barnen klarvakna vid 23.00 fyyyyyfan säger jag. Det var riktigt kämpigt att behålla tålamodet o försöka natta 2 superpigga ungar... jag, ensam försökte i över 2h med metoder för att få båda att somna. Tillslut kände jag att NEJ hörrni, jag drar. Adios!

Men det funkar ju inte så riktigt va... inte heller barnens fel att deras rutiner blivit rubbade! Där får vi att skylla oss själva!

Stackars Frank imorse som var SÅ trött, och skulle upp till förskolan. Jag var också trött då jag tog fel tid på lämningen och glömde matsäck. Inga rätt där inte.

Ändå så orkade jag mig iväg på ett mammapass på crossfiten! Så kul taggad på träningen det här året! Jag ska bli starkare och bättre än någonsin.

Innan träningen:
efter träningen:
här hemma är det full fart med krypandet nu! Oj oj så roligt att se hans utveckling & skönt att han kan utforska mer på egen hand nu! (Nöjdare bebis)
senaste veckorna så har Ralf fått mer karaktär och han börjar visa så roliga sidor! Älskar när han ler och visar sina små tänder samt sticker ut tungan och lipar mot oss så go!!!

Gillar

Kommentarer